به گزارش ایرنا ، محمدرضا غلامی روز یکشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونای شهرستان رامسر افزود : دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی با همکاری پایگاه های مقاومت بسیج در روستاها از حضور افراد غیر بومی به صورت مهمان و بستگان با احترام و بدون تنش و درگیری جلوگیری کنند.
وی اظهار امیدواری کرد که با همکاری و هم افزایی مردم و مسئولان هر چه زودتر با قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا ، وضعیت عادی به مناطق مختلف استان بازگردد و گردشگری که مهم ترین محور اقتصادی استان است رونق بگیرد.
سرپرست اداره کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران همچنین در این نشست در پاسخ به مشکلات مطرح شده از سوی مسئولان رامسر در خصوص کمبود برخی از کالاهای اساسی ، گفت که این موضوع در سطح استان پیگیری خواهد شد.
رییس اداره صنعت ، معدن و تجارت رامسر هم در این نشست گفت : رامسر در این ایام کرونایی به دلیل قرار گرفتن در دورترین نقطه از استان در تامین کالاهای اساسی نظیر روغن و مرغ و برخی مواد غذایی دیگر با مشکلاتی رو به رو است.
سعید فیلی افزود : به دلیل برخی ضعف های زیر ساختی و کمبود ها سبب شده تا مرغ در این شهرستان با قیمت هرکیلوگرم ۳۲ هزار تومان عرضه شود که این امر مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده است.
وی گفت : مصرف روزانه مرغ در شهرستان رامسر بدون احتساب مسافر ۶ تا هفت تن است و عدم تامین این میزان مرغ باعث افزایش قیمت می شود.
فیلی با بیان این که در حال حاضر روغن هم در سطح شهرستان موجود نیست، از مسئولان استانی خواست نسبت به رفع این مشکلات چاره اندیشی کنند.
استقبال ۸۵ درصدی از محدودیتهای جدید
رییس اداره صنعت رامسر همچنین با بیان اینکه ۸۰ تا ۸۵ درصد اصناف رامسر به محدودیت های اعمال شده از سوی ستاد کرونا تمکین کرده اند ، گفت : ۱۵ تا ۲۰ درصد از اصناف رامسر مصوبات ستاد کرونا مبنی بر تعطیلی کامل و همچنین اعمال محدودیت ها سرپیچی می کنند.
وی از فعالیت ۴۲ اکیپ برای بازرسی از اصناف شهرستان خبر داد و افزود : در حال حاضر ۲۲ واحد متخلف کرونایی در شهرستان جریمه شدند و ۳۰ واحد صنفی دیگر نیز با حکم قضایی پلمب شدند.
بر اساس آمار مرکز بهداشت و درمان رامسر در حال حاضر ۲۴ نفر مبتلا به بیماری کووید- ۱۹ در بیمارستان امام سجاد (ع) این شهرستان بستری هستند. علاوه بر این ۱۴۳ بیمار مشکوک هم در قرنطینه خانگی و ۲۹۳ نفر نیز در مرحله ردیابی قرار دارند.
طرح جامع اعمال محدودیت ها برای کنترل کرونا با سطح بندی شهرها به مناطق قرمز، نارنجی و زرد از شنبه اول آذر ماه در سراسر کشور اجرایی شد.
این طرح قرار است فعلا به مدت دو هفته اجرایی شود و پس از آن با بررسی نتایج کسب شده در صورت نیاز تمدید یا لغو خواهد شد.
نظر شما