علی اکبر ورمقانی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بسیاری از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی بیجار و سایر نقاط با کمبود منابع مالی و سرمایه اولیه روبرو بودند که در کار گروههای رفع موانع تولید، تسهیلات دولتی مورد نیاز آنها تامین و پرداخت شد که نتیجه آن تثبیت شغل و درآمد کارگران است.
او با اشاره به اینکه بزرگترین واحدهای تولیدی شهرستان در مرحله اعلام ورشکستی کامل بودند، افزود: با افزایش سرمایه ۱۰ میلیارد ریالی شرکت سیمان کردستان از ورشکستگی قطعی نجات یافت و همچنین کارخانه آرد بیجار فعال و علاوه بر تامین آرد شهرستان، ظرفیت ۳۰ هزار متر مکعبی ذخیره سازی گندم را به سیلوهای مکانیزه شهرستان افزوده است.
ورمقانی افزود: همچنین احداث سیلوی ۵۰ هزار تنی مکانیزه بخش خصوصی در خورخوره برنامه ریزی شده که سه کندوی آن با ظرفیت بیش از ۲۲ تُن در دست اجراست و جهت احداث سه سیلوی ۱۵ هزار تنی مکانیزه نیز برای تعاون روستایی مجوز اخذ شده است.
فرماندار بیجار با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی و طلب کارگران شرکت گچ کردستان در سال ۱۳۸۹ موجب رکود و تعطیلی این واحد شد، تاکید کرد: فرمانداری با پیگیری حل مشکل بیمه کارگران این شرکت، تسویه حساب مالیاتی و حقوق دولتی معوقه آن موفق بود امّا با وجود برگزاری چند نوبت مزایده جهت جذب سرمایه گذار بومی، طرح بی نتیجه ماند.
وی یادآور شد: در خصوص کشتارگاه مرغ ماهان که سنوات قبل ورشکسته و تعطیل شده، چندین جلسه در شهرستان، استانداری کردستان و دستگاه قضایی برگزار و چند بار مزایده انجام شد و بارها از مرغداران و تعاونی مرغداران شهرستان درخواست کردیم در این مزایده شرکت کنند تا این ظرفیت در دست بومی ها بماند که تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
ورمقانی گفت: گلخانه ۱۰ هزار هکتاری قبا سرخ بعد از گذشت ۱۰ سال بلاتکلیفی به بخش خصوصی با انگیزه و توانمند واگذار شد که در حال حاضر فاز اول پروژه در دست اقدام است و با بهره برداری از آن جوانان علاقه مند به بخش کشاورزی، با اشتغال در این واحد تولیدی دارای شغل و درآمد خواهند شد.
شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.
نظر شما