سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: فردی با مراجعه به پلیس فتا مدعی شد که در شبکه های اجتماعی با فردی آشنا شده و او پیشنهاد اجاره کارت بانکی به منظور خرید ارز دیجیتال و مجازی به وی داده که شاکی نیز به این درخواست داده است.
وی بیان کرد: شاکی در این باره نه تنها پولی دریافت نمی کند بلکه پس از مدتی متوجه مسدود شدن حساب بانکی شده که با مراجعه به بانک درمییابد که حساب وی توسط پلیس فتا یکی از استان های مجاوز مسدود شده است.
رییس پلیس فتا همدان ادامه داد: شاکی پس از بررسی حساب بانکی متوجه گردش مالی ۴۰۰ میلیون تومانی از طریق این حساب شده و در نهایت مشخص شد که از این کارت و حساب بانکی برای جابجایی پولهای کلاهبرداری و قمار استفاده شده است.
سرهنگ سرخوش نهاد افزود: تعدادی از کلاهبرداران فعال در فضای مجازی به بهانه کسب درآمد اقدام به ترغیب و جلب اعتماد کاربران فضای مجازی برای اجاره کارت های بانکی کرده و با دریافت اطلاعات کارت بانکی طعمه های خود اقدام به انجام اعمال مجرمانه میکنند.
وی اضافه کرد: آنها با پرداخت رقم ناچیز در قبال اجاره کارت های بانکی، اقدام به کلاهبرداری و پولشویی با رقم های بسیار بالا و فعالیت در سایتهای قمارآنلاین و شرط بندی کرده تا با این شیوه از دست قانون فرار کنند.
رییس پلیس فتا همدان تاکید کرد: برابر اعلام بانک مرکزی مسوولیت هر گونه تراکنش مالی از طریق حساب افراد بر عهده دارنده حساب بوده و ادعاهایی نظیر اجاره دادن کارت بانکی مورد قبول مراجع انتظامی و قضایی نیست بنابراین این شاکی در اصل متهم نیز است.
وی از کاربران فضای مجازی خواست به آگهی های درج شده در فضای مجازی مبنی بر کسب درآمد بالا با اجاره کارت عابر بانک توجهی نکنند و کارت و اطلاعات بانکی خود را در اختیار هیچ کس قرار ندهند همچنین برای ارتقای سواد رسانه ای به سایت پلیس فتا مراجعه کنند.
نظر شما