به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، غلامرضا غفاری در این نامه با اشاره به نقش کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در حیات و سرزندگی محیط های دانشگاهی، جشنواره ملی رویش را برون داد فعالیت های مجموعههای کانونی و فرصتی به منظور ارزیابی فعالیت های آنان عنوان کرد.
وی در بخش دیگری از این نامه، جشنواره های رویش دانشگاهی و برگزاری این رویداد در بعد ملی را موجب استحکام پیوند دانشجویان با دانشگاه در شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا و عدم امکان حضور دانشجویان در دانشگاه دانست و خاطرنشان کرد: این رویداد با بهره گیری از فضای مجازی در سطح دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی اجرا شود.
بر اساس این دستورالعمل، جشنواره ملی رویش در ۲ بخش رقابتی و غیر رقابتی برگزار می شود که در بخش رقابتی آن فعالیت های کانونی، آثار فردی شامل شعر و ادبیات، هنرهای تجسمی، هنرهای کاربردی(صنایع دستی)، هنرهای آوایی، عکس، فیلم نامه، نمایش نامه و آثار گروهی شامل فیلم کوتاه، تئاتر، هنرهای آوایی و نیز ایده های کانونی ارزیابی می شوند.
همچنین بخش غیر رقابتی این جشنواره نیز در قالب نمایشگاه مجازی، نشست های تخصصی و کارگاه های آموزشی اجرا می شود.
در این دوره از جشنواره برای نخستین بار جایزه مسوولیت اجتماعی با عنوان «شهید حسین علی مرادی» به دو نفر از دانشجویان و دو کانون فعال در این زمینه اعطا می شود.
نظر شما