مهدی محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برهمین اساس چاله کنی و کود پاشی اجرای این طرح در محدوده موردنظر انجام شده و اینک در حال کشت و غرس نهال در منطقه لتگاه شهرستان بهار هستیم.
وی بیان کرد: درختانی از گونههای کم آب بر و سازگار با محیط نظیر داغداغان، سنجد، زرشک، سماق، زالزالک، اُرس، انار، نسترن و بنه در این منطقه کشت می شود.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهار اظهار داشت: با اجرای طرح روزانه و به مدت یک ماه زمینه اشتغال بکار ۱۰ نفر فراهم شده است.
محمدی عنوان کرد: هدف از اجرای این طرح جلوگیری از وقوع سیل، حفظ خاک حاصلخیز و جلوگیری از ایجاد گرد و خاک در منطقه و همچنین تولید علوفه، ترسیب کربن و تولید اکسیژن برای محیط زیست انسانی است.
وی گفت: در اجرای این طرح و برای کاشت درختان علاوه بر استفاده از گونههای مقاوم و سازگار با اقلیم منطقه از روش و شیوههای نوین علمی و دانش بومی استفاده شده است.
رییس منابع طبیعی و آبخیزداری بهار با اشاره به روش کاشت مدرن این نهال ها، خاطرنشان کرد: بعد از کاشت نهال سامانه آبگیر برای نهال ایجاد و آب موردنیاز اراضی نیز از باران و برف تامین می شود.
محمدی توضیح داد: برای جلوگیری از تبخیر آب، اطراف سامانه آبگیر با کاه و کلش پوشانده شده است.
شهرستان بهار در مجموع دارای ۶۵ هزار هکتار اراضی ملی است.
نظر شما