۲۰ هزار خانواده کرونازده از کمک حوزویان برخوردار شدند

قم - ایرنا - مسئول کمیته اعزام به بیمارستان‌های ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه با اشاره به تلاش طلبه های حوزه های علمیه برای خدمت به بیماران کرونایی گفت: در دوران کرونا بیش از ۲۰ هزار خانواده را از حیث فقر و بیماری بررسی کرده و کمک‌های متنوعی را به آنها ارائه دادیم.

به گزارش پنج شنبه شب ایرنا حجت‌الاسلام حسنعلی خوئینی در میزگرد خدمات گروه‌های جهادی در مقابله با بیماری کرونا که در دفتر پایگاه خبری قم فردا برگزار شد اظهار داشت: طلبه های جهادگر از همان روزهای نخست وارد عمل شدند و در کنار بیماران کرونایی قرار گرفته‌اند تا بتوانند در خدمت‌رسانی به آن‌ها یاری‌رسان کادر درمان باشند.

وی ادامه داد: در این مسیر موضوع مهم بیماریابی است که گروه‌های جهادی وارد عمل شدند و توانستند در این زمینه نیز موفق عمل کنند.

وی ادامه داد: از ابتدا تاکنون ۷۰۰ نیرو برای حضور در گروه‌های جهادی ساماندهی کرده‌ایم و هم‌اکنون هم حدود ۱۰۰ نفر خواهر و برادر در بیمارستان مشغول فعالیت هستند.

خوئینی به حضور انقلابی بسیجیان در بیمارستان‌ها اشاره کرد و بیان داشت: نیروهای جهادی به فرمان رهبر انقلاب در بحران‌ها حرکت می‌کنند و هرکجا که ترسی باشد ورود پیدا می‌کنند.

وی ادامه داد: در روزهای اول که ما وارد بیمارستان‌ها شدیم ترس از ابتلا به این بیماری در کل جامعه وجود داشت و این جهادگران بودند که دل را به دریا زدند و به یاری بیماران و کادر درمانی شتافتند.

مسئول کمیته اعزام به بیمارستان‌های ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه تأکید کرد: طلاب در همان زمان برای خدمت به بیماران از یکدیگر سبقت می‌گرفتند.

وی بیان داشت: همین حضور خالصانه و مخلصانه موجب تغییر نگرش نسبت به طلاب در جامعه شد که در واقع از این مهم می‌توان به‌عنوان یک تبلیغ عملی یاد کرد.

خوئینی تأکید کرد: اینجا میدانی بود که طلبه‌های انقلابی خود را نشان دادند که به‌مانند زمان‌های بحران در کنار مردم هستند.

قم در حال حاضر جزو شهرهای با وضعیت قرمز کرونایی به شمار می‌آید و محدودیت‌ها نیز متناسب با همین شرایط در این استان اعمال‌شده است.

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» ۲۴ آذر ۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۹۸ به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و ازجمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست ‌دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست ‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه‌شده است.

همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، می‌توانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن(ع) در شهرک امام حسن(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی(بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ آباد، پردیس در پردیسان، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد و بعثت در نیروگاه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند./

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha