به گزارش ایرنا از رویترز، ترامپ در گفت وگو با نیروهای آمریکا در خارج از مرزها که به صورت مجازی صورت گرفت گفت: واکسن در ابتدا برای کارگران، پرسنل پزشکی و افراد مسن ارسال می شود.
ایالات متحده در نظر دارد پس از تایید مقامات بهداشتی، برنامه واکسیناسیون کرونا را در سطح گسترده ای پیش از اواسط ماه دسامبر (آذر/دی) آغاز کند تا طبق پیش بینی های انجام شده، ۲۰ میلیون نفر تا پایان سال جاری میلادی به ایمنی دست یابند.
شرکت ها و مراکز علمی تحقیقاتی نظیر فایزر و مادرنا مدت کوتاهی بعد از شکست ترامپ در انتخابات، خبرهای خوشی را درباره تولید واکسن موثر برای پیشگیری از کووید-۱۹ منتشر کردند و حالا قرار است در آستانه تشکیل دولت بایدن در آمریکا، طرح گسترده واکسیناسیون در این کشور آغاز شود؛ طرحی که می تواند تبلیغی برای دولت بایدن در همین آغاز راه باشد.
بر اساس آخرین آمار رسمی ورد میترز، ایالات متحده با ثبت بیش از ۱۳ میلیون ابتلا به کووید ۱۹ و بیش از ۲۶۹ هزار مرگ و میر ناشی از آن رتبه نخست را در جهان به خود اختصاص داده است.
پس از شرکت های بایون تک آلمان و فایزر آمریکا، اکنون شرکت مادرنا نیز اعلام کرده که بزودی واکسن های تولیدی خود را وارد بازار خواهد کرد. «استفان بنسل» مدیرعامل این شرکت می گوید گفت و گوها با اتحادیه اروپا در آستانه پایان یافتن است.
شرکت های دارویی و مراکز تحقیقاتی در سراسر جهان در حال تولید واکسن کووید-۱۹ هستند و آزمایشهای نهایی واکسنهای مختلف در حال حاضر روی دههای هزار داوطلب انجام میشود.
رهبران کشورهای عضو «گروه ۲۰» در پیش نویس بیانیه پایانی نشست مجازی خود وعده دادهاند که از هیچ تلاشی برای تضمین دسترسی منصفانه به واکسن ویروس کرونا در سطح جهان فروگذاری نخواهند کرد.
صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) روز دوشنبه ۲۳ نوامبر /۳ آذر اعلام کرد که حدود دو میلیارد دوز از واکسن کووید-۱۹ را در سال ۲۰۲۱ به کشورهای در حال توسعه از جمله یمن و افغانستان ارسال میکند.
نظر شما