حسن افتخاری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فرآیند بازرسی و پایش دمای محیط ادارات، بانکها و موسسات آموزشی و دانشگاهی استان از دو هفته گذشته آغاز شده که متاسفانه نتایج اولیه نشان دهنده رشد مصرف این بخش نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
وی ادامه داد: طبق گزارش بازرسان متاسفانه در حالی که سامانه گرمایشی برخی از ادارات روی حداکثر تنظیم شده، پنجره اتاقها هم برای تهویه هوا و مقابله با کرونا باز است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی به تعطیلی مدارس و دانشگاهها هم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تمام مدارس و دانشگاههای استان در مقاطع مختلف تعطیل بوده و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و آموزش غیرحضوری مشغول به فعالیت هستند. به همین علت دلیلی برای روشن کردن سیستم های گرمایشی بخش آموزشی وجود نداشته و گرم کردن فضای اداری حداقلی کفایت میکند.
افتخاری با بیان این که با توجه به برودت هوا و کاهش دما در اکثر مناطق استان تامین مطمئن و پایدار گاز طبیعی نیازمند همکاری بخشهای مختلف است افزود: کاهش مصرف گاز طبیعی ادارات و مجموعههای دولتی کمک به تامین و پایداری زنجیره تامین گازطبیعی استان در این روزهای سرد است.
وی ادامه داد: رعایت دمای ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد در فضاهای داخلی و بسته و دمای ۱۸ درجه سانتیگراد در راهروها و فضاهای عمومی سرپوشیده، روشن کردن وسایل گرمایشی یک ساعت قبل از آغاز وقت اداری و خاموش کردن آنها یک ساعت قبل از پایان وقت اداری به صورت محدود در اتاقهای فعال، خاموش کردن وسایل گرمایشی در روزهای تعطیل، سرویس و تعمیر دورهای تجهیزات گازسوز از طریق متخصصان مجاز و نصب سامانه پایش هوشمند موتورخانه به منظور افزایش ضریب ایمنی و بازدهی وسایل گازسوز و انجام معاینه فنی موتورخانهها از جمله درخواست های شرکت گاز برای مدیریت مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی در بخش اداری است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: به ادارات پر مصرف در درجه اول تذکر کتبی داده می شود و در صورت عدم توجه با هماهنگی استانداری نسبت به قطع گاز این دسته از دستگاههای دولتی اقدام خواهیم کرد. ضمن آنکه بر اساس آخرین مصوبه هیات دولت گازبهای ادارات و دستگاههای دولتی که مصرف گاز آنها نسبت به مدت مشابه سالهای قبل افزایش داشته باشد مشمول افزایش قیمت خواهند شد.
شرکت گاز استان خراسان رضوی وظیفه تامین گاز طبیعی ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک شهری و روستایی را بر عهده دارد.
بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا طرح جامع اعمال محدودیت های برای کنترل کرونا با سطح بندی شهرها به مناطق قرمز، نارنجی و زرد از شنبه اول آذر ماه به مدت دو هفته در سراسر کشور به اجرا درآمد.
طبق آخرین اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با فوت ۴۰۶ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید ۱۹ در کشور به ۴۷ هزار و ۹۵ تن رسید.
نظر شما