تحقق کامل دولت الکترونیک در صنعت برق با غیرحضوری شدن ارایه خدمات

تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین شرکت توانیر با تاکید بر اینکه صنعت برق مصمم به پیاده‌سازی دولت الکترونیک است، گفت: نزدیک به ۴۰ خدمت صنعت برق مانند استعلام‌های برقی، درخواست انشعاب، مشترک جدید و ... به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود.

«هادی مدقق» امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: ارائه خدمات غیرحضوری برق که از امسال اجرایی شده یکی دیگر از گام‌هایی است که صنعت برق با هدف تحول دیجیتال و دولت الکترونیک برداشته و علاوه بر آن برنامه‌های دیگری نیز اجرا خواهد کرد.

وی ادامه‌داد: تلاش برای تحول دیجیتال از دو سال پیش با اجرای طرح کنتور هوشمند و قرائت از راه دور کلید خورد که آثار آنها در پیک بار سال‌های ۹۷ و نیز ۹۸ قابل مشاهده است.

مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین شرکت مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: سال گذشته نیز در یک اقدام فوری طرح حذف قبض کاغذی مطرح و پیگیری شد که در اجرای آن اطلاعات ۳۷ میلیون مشترک جمع آوری شد.

مدقق با بیان اینکه اجرای این طرح از مهر پارسال کلید خورد و دیگر قبض کاغذی برای مشترکان صادر نشد، خاطرنشان‌کرد: اقدام‌های انجام شده ارتباط دوسویه صنعت و مشترک را در عمل محقق کرد.

وی گفت: اکنون مشترکان از طریق پیامک، PSP ها، روش‌های پرداخت الکترونیک و سایر خدمات الکترونیکی با صنعت برق ارتباطی دوسویه دارند.

مدیرکل دفتر هوشمندسازی توانیر افزود: مزیت‌های این اقدامات سبب شد امسال و در یک اقدام ملی تلاش برای حذف خدمات حضوری به مشترکان در صدر برنامه‌های شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران قرار گیرد.

مدقق خاطرنشان‌کرد: نزدیک به ۴۰ خدمت صنعت برق مانند، استعلام‌های برقی، درخواست انشعاب، مشترک جدید و خدمت‌های دیگر از این به بعد به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود.

مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین شرکت توانیر ادامه‌داد: مشترکان می‌توانند از طریق درگاه‌های خدمات الکترونیک، اپلیکیشن "برق من" در کافه بازار و پایگاه‌های اطلاع رسانی شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور خدمات مورد نیاز خود را غیرحضوری دریافت کنند.

وی افزود: علاوه بر آن مشترکانی که به شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور مراجعه می‌کنند، آموزش‌های لازم برای دریافت خدمات غیرحضوری را خواهند دید تا دیگر نیازی به حضور نداشته باشند.

مدقق گفت: همچنین شماره تلفن‌های ۱۵۲۱ و ۱۲۱ نیز برای ارائه خدمات غیرحضوری در نظر گرفته شده و علاوه بر آن دفاتر خدمات آی. سی. تی روستایی نیز برای ارائه خدمات غیرحضوری صنعت برق آماده هستند.

مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین شرکت مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران، ارائه خدمات به صورت غیرحضوری را گام صنعت برق برای کاهش مراجعه مردم به اداره‌ها در شرایط سخت امروزی برشمرد.

مدقق گفت: حتی اگر بیماری کرونا نیز نبود، صنعت برق مصمم به اجرای دولت الکترونیک با هدف کاهش هزینه‌ها بود.

به گزارش ایرنا، پیش از این از سوی شرکت توانیر اعلام شده بود خدمات غیرحضوری صنعت برق از اول آذرماه امسال اجرایی خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha