۳۸ هزار تن گوشت مرغ  در استان مرکزی تولید شد

اراک - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۳۸ هزار و ۲۹۹ تن گوشت مرغ امسال در این استان تولید و با تایید این اداره کل روانه بازار مصرف شد.

دکتر «محسن شانقی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان گوشت در هشت ماهه امسال از کشتار ۱۷ میلیون و ۴۹ هزار و ۵۸۷ قطعه در کشتارگاه‌های استان استحصال شده‌است.

وی ادامه داد: ۱۰۹ هزار و ۲۶۷ قطعه لاشه طیور غیر قابل مصرف در کشتارگاه‌های استان مرکزی نیر در این مدت ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۸۷ هزار و ۴۲۱ رأس دام امسال در کشتارگاه‌های این استان کشتار شد که با کشتار این دام‌ها سه میلیون و ۶۸۰ هزار و ۷۴۴ کیلوگرم گوشت قرمز استحصال شده‌است.

دکتر شانقی افزود: کشتار دام و تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های استان مرکزی در سال جاری نسبت به هشت ماهه سال قبل به ترتیب ۵۰ و ۴۰ درصد افزایش یافته‌است.

وی ادامه داد: ۷۲۴ لاشه در کشتارگاه‌های استان مرکزی به دلیل لاغری و برخی بیماری‌ها توسط بازرسان دامپزشکی در کشتارگاه‌ها از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۷۱ هزار و ۵۷۸ بازدید بهداشتی امسال از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه استان انجام و ۵۲ هزار و ۱۴۸ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در سطح این واحدها کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

دکتر شانقی افزود: ۲۰۸ واحد متخلف در جریان این بازرسی به مراجع قضائی معرفی شدند.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یک هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha