بهگزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، "مصطفی رجبی مشهدی" افزود: بهجز گروههای عملیاتی که بهویژه در هنگام تغییرات جوی در آمادگی کامل قرار دارند، نیروهای فنی در نیروگاهها برای حفظ تولید برق و کارکنان بهره برداری در طول خطوط انتقال، فوق توزیع و پستهای برق کشور به فعالیت بازرسی و پایش لحظهای خود ادامه می دهند.
وی افزود: کارکنان صنعت برق برای تامین انرژی مورد نیاز مردم که از ضروریات محسوب میشود و بهویژه برای بیماران کرونایی که نیاز به استفاده از دستگاههای اکسیژن ساز دارند، شبانهروزی فعالیت میکنند.
رجبی مشهدی توضیح داد: اکنون کارکنان وزارت نیرو در نیروگاهها، بهره برداری از خطوط و پستهای فشار قوی و شرکتهای توزیع به عنوان پیشانی صنعت برق، فعالیت می کنند تا خدمترسانی به مردم لحظهای با وقفه روبرو نشود.
وی تاکید کرد: تاکنون هیچ اختلالی به دلیل شیوع کرونا در زنجیره عرضه برق شامل تأمین تجهیزات صنعت برق و سوخت مورد نیاز نیروگاهها، اجرای پروژههای احداث، نگهداری و تعمیرات، پایداری شبکه تولید، انتقال و توزیع برق رخ نداده است.
به گفته سخنگوی صنعت برق، هموطنان میتوانند برای رفع مشکلات احتمالی در شبکه، در همه ساعت های شبانهروز از طریق سامانه تلفنی ۱۲۱ و یا اپلیکیشن برق من اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۳۰ میلیون مشترک خانگی در کشور وجود دارد که در دو دسته "زیرالگو" و "بیش ازالگو" تقسیم بندی شده اند که برای هرکدام تعرفه خاصی تعریف شده است. در این بین ۸۵ درصد از مشترکان زیرالگو برق مصرف میکنند و بالغ بر ۱۵ درصد بالاتر از الگوهای تعیین شده مصرف دارند، در طرح برق امید مشترکان زیرالگو هم به دو دسته خوش مصرف و کم مصرف تقسیم بندی میشوند که کم مصرف ها تخفیف صد درصدی را دریافت خواهند کرد.
البته مشترکان خوش مصرف هم میتوانند با رعایت نکاتی ساده، خود را به جرگه کم مصرفها رسانده و از تخفیف صد درصدی بهای برق مصرفی بهرهمند شوند چراکه تعرفههای برق پلکانی است و هرچه از میزان مصرف برق مشترکان کاسته شود، مزایای اقتصادی برای خانوارها دارد.
چنانچه مشترکان ۱۰ درصد مصرف برق خود را کم کنند، ۲۰ درصد از هزینه برقشان کم میشود و در صورتی که ۲۰ درصد مصرف را کاهش دهند، شاهد کاهش ۴۰ درصدی هزینه برق مصرفی خواهند شد.
نظر شما