یوسف شریفزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به کمبود روغن خوراکی جامد در سطح بازار و سوء استفاده برخی افراد در راستای افزایش قیمت این کالا، نظارت بر نحوه عرضه و توزیع آن در دستور کار ویژه بازرسان اتاق اصناف قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در همین ارتباط ۱۲ پرونده تخلف گران فروشی روغن و ارایهنکردن فاکتور به مشتری ثبت شده که ارزش ریالی آن بیش از ۲۰۰ میلیون ریال است.
مسوول واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف مهاباد اظهار داشت: به دلیل شرایط اقتصادی حاکم بر بازار و به منظور جلوگیری از کمبود و نوسان نامتعارف قیمت ها به ویژه در خصوص اقلام اساسی و پرمصرف، بازرسان این سازمان با مشارکت سایر دستگاه ها و نهادهای مرتبط اقدامات نظارتی و بازرسی بر بازار را افزایش داده تا از این راه مانع از هرگونه گرانفروشی و سوء استفاده برخی از سودجویان شوند.
شریفزاده با بیان اینکه هم اکنون مشکلی در تامین نیاز روغن خوراکی شهروندان وجود ندارد، بیان کرد: به نظر می رسد اکثر خانوارها در این مدت بیش از نیاز ماهانه خود روغن خوراکی تامین کرده اند.
وی یادآور شد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی با سامانه ۱۲۴ یا تلفن ۴۲۴۴۹۹۷۴ واحد نظارت و بازرسی اتاق اصناف این شهرستان مراتب را گزارش دهند.
به گزارش ایرنا، روغن خوراکی به عنوان یک کالای اساسی و پرمصرف در پخت و پز غذاهای ایرانی از اوایل آبان ماه سال جاری به خاطر آنچه که ترخیص نشدن مواد اولیه از انبار بنادر کشور و گمرکات نامیده شد ، دچار کمبود شده بود.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است.
نظر شما