امین قصمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با اجرای این مجتمع ها، ۲۹ روستا با جمعیت ۱۳ هزار و ۹۶۸ نفر از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی به صورت پایدار بهره مند می شوند.
وی هزینه اجرای این چهار طرح را یک هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۲۳ مجتمع آبرسانی روستایی در سطح روستاهای هرمزگان در مدار فعالیت قرار دارد که ۵۶۷ روستا با جمعیت ۳۹۵ هزار و ۸۱۵ نفر را تحت پوشش قرار داده است.
قصمی خاطرنشان کرد: با حمایت های دولت تدبیر و امید و پروژه های آبرسانی در دست اجرا در هرمزگان، تا شهریور ماه ۱۴۰۰ نیز ۶۱ روستا با جمعیتی بیش از ۴۰ هزار نفر از محل طرح یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب تامین آب خواهند شد.
وی با اشاره به طرح انتقال آب از آب شیرین کن بندرعباس به داماهی ، خاطرنشان کرد: این پروژه به طول ۳۳ کیلومتر و با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی طی سه ماه آینده وارد مدار بهره برداری می شود و امکان انتقال ۷۰ میلیون مترمکعب آب تولیدی آب شیرین کن های غرب بندرعباس به مخازن شهر را ایجاد خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان توسعه آب شیرین کن ها به منظور تامین پایدار آب در استان را از مهمترین راهبردهای این شرکت عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۴۰ سایت آبشیرین کن فعال با ظرفیت سالانه ۶۲ میلیون متر مکعب در هرمزگان در حال بهره برداری و ۱۰ سایت آب شیرین کن با حجم سالانه ۳۰ میلیون مترمکعب نیز در دست اجرا و سه پروژه آب شیرین کن با حجم تولیدی ۸ میلیون مترمکعب نیز در مرحله انتخاب سرمایه گذار است.
استان هرمزگان دارای یک هزار و ۷۱۳ روستا با جمعیتی بیش از ۷۵۰ هزار نفر است, براساس آمارهای موجود بیش از ۸۰ درصد از منابع آبی در روستاهای هرمزگان در اثر خشکسالی و برداشت های بی رویه کاهش یافته است.
نظر شما