نورالله دلخواه روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: محدودیت اعتبارات امکان اصلاح و روکش آسفالت تمامی راههای استان را نمیدهد و از همین رو محورهای پرتردد که مشکل بیشتری دارند در اولویت هستند.
وی افزود: امسال بیش از ۴۰۰ کیلومتر از محورهای مختلف در جادههای استان لکهگیری هندسی و ۲۰۰ کیلومتر نیز روکش آسفالت انجام شده است.
دلخواه با اشاره به اقدامات این اداره کل طی چند سال گذشته افزود: ارتقای ایمنی جادههای ارتباطی ایلام از اولویتهای کاری دولت است بطوریکه طی ۳۰ ماه گذشته افزون بر سه هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال در حوزه راهداری ایلام هزینه شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و تقل جادهای ایلام تاکید کرد: اجرای عملیات روکش آسفالت در راههای اصلی و فرعی بطور جدی در این مدت دنبال و با صرف اعتبار یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال، ۳۶۰ کیلومتر روکش آسفالت انجام شده است.
دلخواه اضافه کرد: یکی از برنامههای حوزه راهداری استان ایمنسازی نقاط حادثهخیز است و در مدت یاد شده ۹۸ نقطه با اعتبار ۳۶۰ میلیارد ریال ایمن شده است.
وی با اشاره به اینکه در ۲.۵ سال گذشته ۶۳ کیلومتر نیوجرسی و گاردریل در جادههای ارتباطی استان با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال نصب شده است، گفت: ۵۸۰ دستگاه پل نیز در این مدت با اعتبار ۲۶۰ میلیارد ریال تعمیر و بازسازی شده است.
وی از ایمنسازی یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر از راههای حوزه استحفاضی استان شامل خطکشی، نصب علائم راهنمایی و تابلو در بازه زمانی ۳۰ ماه گذشته خبر داد و اضافه کرد: ۸۰۰ میلیارد ریال برای اجرای این برنامه هزینه شده است.
به گزارش ایرنا، استان ۲۰ هزار کیلومترمربعی ایلام در غرب کشور و همسایگی عراق دارای ۱۱۱ کیلومتر بزرگراه، ۶۷۰ کیلومتر راه اصلی، ۸۹۱ کیلومتر راه فرعی و یک هزار و ۶۴۸ کیلومتر راه روستایی است.
توپوگرافی خشن، وجود ناهمواری و پستی و بلندی فراوان در کنار کوهستانی بودن بخش عمدهای از ایلام باعث شده است این استان در مقایسه با دیگر مناطق کشور حتی استانهای همسایه از حیث راه از کم توسعهترین مناطق باشد.
نظر شما