مهدی موسوی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تقدیر از فرهنگ و عقلانیت مردم میاندوآب در مورد حساس نبودن برای انجام زایمان در این تاریخ اظهار داشت: در این روز که مصادف با آخرین تاریخ رُند قرن بود، ۶ نوزاد به روش LDR، زایمان بدون درد و پنج نوزاد به روش سزارین در این بیمارستان متولد شدند.
وی افزود: تعداد زایمانها در این روز حتی نسبت به روز ماقبل آن یک نفر نیز کمتر بود و ۱۰ نفر از مادران این نوزادان با کامل شدن ۳۸ هفتگی و با درد زایمان به بیمارستان مراجعه کردند و تنها یک مورد به علت بیماری مادر، زایمان زودرس داشت.
رییس بیمارستان فاطمه (س) میاندوآب با بیان اینکه از قبل درخواستهایی برای تولد نوزاد در این روز ثبت نشده بود، گفت: از صمیم قلب خوشحال هستیم که شهروندان به دنبال مسایلی از این دست نمیروند و عقلانیت را بر هر عملی دیگر ترجیح میدهند.
اصرار به زایمان در آخرین تاریخ رُند قرن چهارده شمسی با وجود احتمال بروز خطر برای مادر و تولد نوزادان نارس، پزشکان زنان و زایمان برخی شهرهای کشور را با تقاضاهای پرشمار انجام سزارین در تاریخ ۹۹/۹/۹ مواجه کرده بود.
بیمارستان فاطمه زهرا (س) میاندواب با ۲۱۰ تخت فعال دارای بخشهای جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات، نورولوژی، جراحی عمومی، جراحی فک و صورت، زنان و زایمان، داخلی، چشم، قلب و عروق، ارولوژی، پوست، عفونی، اعصاب و روان، رادیولوژی، ریه، گوارش، گوش و حلق و بینی، کودکان، شنواییسنجی، ارتوپدی، رادیولوژی، بیناییسنجی، طب فیزیک، رادیولوژی و آزمایشگاه است.
شهرستان میاندوآب با بیش از ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی قرار داشته و دارای ۲ بیمارستان با بیش از ۴۰۰ تخت است.
نظر شما