هراس دشمنان از وحدت جناح‌های سیاسی در مسائل راهبردی است

تهران- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه تهران و رییس سازمان بسیج اساتید تهران بزرگ گفت: هراس دشمنان تنها معطوف به حوزه هسته‌ای و صنایع دفاعی نیست بلکه از همبستگی ملی، تعامل و وحدت جناح‌های سیاسی در مسائل راهبردی نیز هراس زیادی دارند.

نوراله قیصری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا در خصوص شهادت دکتر فخری زاده  اظهار داشت: آمریکا و اسراییل به طور کلی از هر پدیده ای که ظرفیت اقتدار عمومی را افزایش دهد، هراس دارند هراسشان تنها معطوف به حوزه هسته ای و صنایع دفاعی نیست بلکه از همبستگی ملی، تعامل و وحدت جناح های سیاسی در مسائل راهبردی نیز می ترسند.

عضو هیات علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران در ادامه عنوان کرد: دشمنان ایران از اراده ملی جامعه برای تغییر، تحول، پیشرفت، اقتدارآفرینی، ظرفیت سازی و از هر فاکتوری که این عوامل را تقویت کند هراس دارند.

چرا نابودی صنایع دفاعی و هسته‌ای ایران اولویت دشمنان است؟

رییس بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران تاکید کرد: به دلیل اینکه صنایع هسته ای و دفاعی عامل مهم اقتدار کشور است و باعث حفظ تمامیت ارضی کشور، اقتدار لازم برای پیاده کردن اهداف در حوزه های مدنی و اجتماعی به دلیل امنیت و نوآوری این صنایع و دنبال کردن مقاصد کشور توسط دیپلمات ها در فضای بین المللی به بهترین نحو می شود، در برنامه های دشمن هدف قرار دادن این صنایع در اولویت است.

قیصری توضیح داد:‌ افزایش توانایی علمی اقتدار کشور را بالا می برد اقتدار ملی موضوعی است که همه آحاد جامعه از آن بهره می برند و مختص به جناح یا تشکل سیاسی خاصی نیست همچنین اقتدار دفاعی کشور و فعالیت در این حوزه ها به نسل های آینده مربوط است و با از میان رفتن عنصر موثری مثل شهید فخری زاده برنامه ها متوقف نمی شود.

وی افزود: پرورش عناصر انسانی سال ها طول می کشد و از دست دادن افراد متخصص در هر جای دنیا باشد ضایعه بزرگی است. شهادت دکتر فخری زاده در حوزه هسته ای نیز اتفاق بزرگی است اما فرآیند فعالیت هایی علمی هسته ای ایران متوقف نمی شود و حتی شوق و انگیزه بسیاری نیز در میان پژوهشگران ایجاد می کند.

قیصری ادامه داد: از لحاظ قواعد بین المللی رفتارهای تروریستی محکوم و مضموم و قابل پیگیری است که وزارت خارجه و دفتر امور بین الملل قوه قضاییه می توانند این کار را انجام بدهند.

معاون پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور ادامه داد:‌ همچنین در دنیا دانشمندان بدون مرز فعالیت می کنند که انتظار می رود آنها نیز این موضوع را محکوم و پیگیری کنند.

وی با تاکید بر اینکه دانشمند با سیاست مدار متفاوت است، تصریح کرد: به همین دلیل در همه جای دنیا ترور دانشمندان بنا بر قواعد بین المللی، انسانی و اخلاقی محکوم است و شهید فخری زاده نیز دانشمندی بوده که در حوزه تخصصی و علمی خود که صنایع دفاعی و هسته ای بود فعالیت داشته و پژوهش هایی را مدیریت کرده است.

تروریست‌های مسلح عصر جمعه - هفتم آذرماه - با کمین در مسیر خودرو حامل محسن فخری‌زاده معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در بلوار مصطفی خمینی (ره) شهر آبسرد از توابع شهرستان دماوند، این دانشمند برجسته هسته ای و دفاعی ایرانی را در عملیاتی انتحاری به شهادت رساندند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha