۴۰ درصد مرغ آذربایجان‌غربی در ارومیه، مهاباد و میاندوآب تولید می‌شود

ارومیه- ایرنا- مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: زنجیره‌های تولید در شهرستان‌های ارومیه، مهاباد و میاندواب بیش از ۴۰ درصد گوشت مرغ استان را تولید و روانه بازار می‌کنند.

یحیی خلیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ۱۰۲ هزار تن مرغ در استان تولید و روانه بازار های داخلی می شود که با حمایت و گسترش زنجیره ها می توان به رقمی بیش از این جهت صادرات خارجی دست یافت.

وی اظهار کرد: ۹۵ درصد صنعت تولید مرغ و صنایع وابسته به آن در آذربایجان غربی، در اختیار بخش خصوصی و نیمه دولتی است.

وی با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی با افزایش تولید در صنعت مرغ استان بیان کرد: این استان با ۶ زنجیره تولید دارای رتبه اول در کشور است و به جز "مرغ سلامت" تمامی حلقه های این زنجیره در استان فعال هستند که زمینه مناسبی برای توسعه تولید و صادرات محسوب می شود.

 مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: زنجیره‌های تولید نقش مهمی در بهبود کیفیت، کاهش قیمت‌ نهایی محصول و افزایش تولید دارند و باعث مدیریت یکپارچه از مزرعه تا سفره، ایجاد ارزش افزوده، رونق تولید و ثبات بازار می شوند.

خلیلی با اشاره به اینکه در استان ۷۳۶ مرغداری گوشتی فعال است، افزود: ۱۵ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه مرغ، ظرفیت تولید آنها در هر دوره ۴۵ تا ۶۰ روزه است.

وی اضافه کرد: ۶ کارخانه جوجه کشی با ۹۴ میلیون قطعه ظرفیت تولید، ۱۵ کشتارگاه طیوربا ظرفیت ۳۹ هزار ۵۰۰ قطعه کشتار در ساعت، ۲۷ واحد کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۳۶ هزار تن در استان فعال است که می‌تواند در هدایت این استان به رده‌های بالای تولید و صادرات این محصول نقش ایفا کند.

آذربایجان غربی از استانهای پیشرو در صنعت طیور کشور است که سالانه با ۱۰۲ هزار تن تولید گوشت مرغ بخش عظیمی از بازار های استانهای همچوار را تغذیه می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha