شبکه انتقال آب سطحی خوزستان و بوشهر باید اجرا شود

تهران- ایرنا- معاون آب و آبفای وزیر نیرو در یکی از شبکه‌های اجتماعی نوشت: خوزستان و بوشهر به همان میزان که نیاز به شبکه فاضلاب دارند، شبکه انتقال آب سطحی نیز باید در آنها اجرا شود.

"قاسم تقی زاده خامسی" عصر چهارشنبه انتشار ویدیویی از جاری شدن آب در تعدادی از شهرها در صفحه اینستاگرام خود نوشت: در حالی معماران و شهرسازان جهان پروژه‌هایی برای استفاده بیشتر از آب باران برای آبیاری فضای سبز شهرها به صورت افقی و عمودی طراحی می‌کنند، نعمت خدا در شهرهای ما به خصوص در مناطق جنوبی بلای جان و مال شده است.

وی ادامه داد: در خوزستان هیچ شهری دارای کانال جمع آوری آب‌های سطحی نیست و حتی جدول کانیو در خیابان‌های اصلی آنها کالایی کمیاب است.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران نوشت: در سکونت‌های غیرقانونی حاشیه شهرها این معضل مضاعف است زیرا که ساخت و سازها یا شبانه ساخته شده یا رعایت بر و کف در آنها بی معنی است.

تقی زاده خامسی افزود: شبکه شکسته و بسته جمع آوری فاضلاب این شهرها در هنگام  بارندگی کارکرد خود را از دست می‌دهد و در عمل فلج می‌شوند.

وی نوشت: برای همین است که شبکه فاضلاب و آب‌های سطحی در شهرها باید همزمان و جداگانه طراحی شوند.

معاون وزیر نیرو ادامه داد: شهر تهران که تا ۲ دهه قبل با یک باران فلج می‌شد و ترافیک چند ساعته مولود بارندگی بود اکنون با داشتن حدود هفت هزار کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب و صدها کیلومتر شبکه جمع آوری آب‌های سطحی در زیرزمین می‌تواند شدیدترین  سیلاب‌ها را به خارج از شهر بدون مزاحمت برای شهروندان هدایت می‌کند.

به گزارش ایرنا، "رضا اردکانیان" وزیر نیرو امروز در حاشیه جلسه هیات دولت با اشاره به مشکلات آب‌گرفتگی در برخی شهرها با نزول بارش‌های شدید، تاکید کرد: هر جا سیستم جمع آوری آب سطحی نداشته باشیم، با این مشکلات مواجه می‌شویم و حتی روان‌آب‌های سطحی وارد شبکه فاضلاب شده و فاضلاب بیرون می‌زند.

وی ابراز امیدواری کرد مجموعه وزارت نیرو با توسعه شبکه‌های فاضلاب و شهرداری‌ها با توسعه سیستم جمع‌آوری آب‌های سطحی، از بروز این مشکلات بکاهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha