مسلم نصرتی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: کمتر از ۲۰ درصد شهروندان دامغان عوارض سالانه خود را پرداخت میکنند.
وی اظهارداشت: باتوجه به ایجاد سامانه جدید نرم افزار جامع شهرسازی، به صورت واضح بدهی دقیق هر فرد مشخص است.
نصرتی ادامه داد: با توجه به میانگین مراجعه کم مردم دامغان برای پرداخت عوارض و در صورت افزایش نیافتن مراجعه و پرداخت به موقع عوارض تکلیفی، هر سال میزان طلب شهرداری از مردم با ضریبی افزایشی بالا میرود.
وی افزود: مردم باید بدانند هر فردی که از فضای شهری استفاده میکند، به سبب نظافت، جمعآوری زباله، انتقال و دفع آن، رسیدگی به فضای سبز، پاک سازی شهر و توسعه زیرساختهای شهری که وظایف شهرداری است، باید پرداخت عوارض را تکلیف قلمداد کنند.
پرداخت عوارض سالانه به ایجاد شهر پویا کمک میکند
نصرتی خاطرنشان کرد: توانمندی مدیریت شهری با مشارکت مردم در پرداخت عوارض گره خورده است، پس باید قانون پیشبینی کند تا عوارض به نرخ روز محاسبه شود تا مردم مشارکت بهتری در پرداخت عوارض سالانه داشته باشند.
وی پرداخت نشدن به موقع عوارض را خسارت به روند ارائه خدمات شهری دانست و اضافه کرد: متاسفانه قانون مدیریت جامع شهری بیش از ۲۰ سال است که بین مجلس و دولت دست به دست میشود و به تصویب نرسیده است که امیدواریم این امر زودتر محقق شود.
نصرتی تصریح کرد: شهر مانند خانهای است که در آن زندگی میکنیم و بدون شک اگر شهروندان با شهرداری هماهنگ و همگام باشند قطعا شهری زیبا و پاک خواهیم داشت.
وی افزود: در حال حاضر ۲۷ هزار پلاک شهری در دامغان وجود دارد که همه ساله در فصل بهار، بیش از ۱۹ هزار قبض عوارض صادر و برای سهولت در کار مردم، درب منازل توزیع میشود.
شهردار دامغان با بیان اینکه خدمات شهری هرگز تعطیلی ندارد گفت: بدهی معوقه ادارات به غیر از عوارض تکلیفی، ۱۵۰ میلیارد ریال است که باتوجه به خدمات رسانی مداوم و مستمر شهرداری، انتظار میرود تا مردم و نهادهای دولتی همکاری لازم را داشته باشند.
شهرستان دامغان با حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان قرار دارد که بیش از ۲۱ هزار نفر از این جمعیت در روستاها ساکن هستند.
نظر شما