فعالیت حوزه میراث فرهنگی پیش برنده اهداف اقتصادی سمنان است

سمنان- ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: فعالیت حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی راهی به سوی تحقق اهداف و برنامه‌های فرهنگی و اقتصادی استان سمنان است.

به گزارش ایرنا ،آیت الله سیدمحمد شاهچراغی روز شنبه در آیین انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین اداره کل میراث‌فرهنگی، دفتر نمایندگی ولی فقیه و مرکز خدمات حوزه علمیه استان سمنان گفت: این تفاهم نامه زمینه‌ساز بهره‌مندی از ظرفیت‌های طرفین برای ارائه خدمات مطلوب‌تر و بهتر است.

وی به امضا رسیدن این تفاهم‌نامه را اقدام جدیدی عنوان و ابراز امیدواری کرد: آثار و برکات این کار خداپسندانه و مردم پسند در جامعه تجلی پیدا کند.

امام جمعه سمنان با اشاره به تعدد آثار تاریخی در استان سمنان، گفت: مرمت این آثار و فعالیت در حوزه گردشگری نیاز به تخصیص اعتبار بالایی دارد.

وی با قدردانی از توجه ویژه دکتر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به اختصاص اعتبار مناسب برای مرمت آثار تاریخی در استان، بیان کرد: با فعالیت در حوزه‎های میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی، می‌توان کارهای فرهنگی و اقتصادی خوبی انجام داد.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه امضای این تفاهم‌نامه در استان می‌تواند به الگویی در سراسر کشور تبدیل شود، گفت: در سال جهش تولید و بر اساس تاکید مقام معظم رهبری بر بهره‌گیری از اقتصاد مقاومتی، ترویج و تولید صنایع‌دستی مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است.

مهدی جمال یکی از اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه را آموزش صنایع‌دستی به طلاب و خانواده طلاب عنوان کرد و افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه، ائمه جماعت و روحانیون این حوزه به عنوان سفیران میراث‌فرهنگی استان معرفی می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه ترویج صنایع‌دستی، رشد گردشگری و مرمت آثار تاریخی به تنهایی و توسط این اداره کل امکان پذیر نیست، گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی و توان این اداره کل تا کنون اقدامات قابل توجهی انجام شده است که می‌توان به توزیع عادلانه اعتبارات در سراسر استان، مرمت آثار تاریخی، آغاز ساخت موزه سمنان پس از دو دهه توقف، ترویج صنایع‌دستی، آموزش گردشگری و حمایت و ترغیب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه پروژه‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری استان متوقف نشده و فعال است، بیان کرد: گردشگری می‌تواند جایگزین نفت باشد و اقتصاد کشور و استان را متحول کند.

مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه استان سمنان نیز در این مراسم هدف از انعقاد این تفاهم نامه را توانمندسازی طلاب و خانواده طلاب و انجام امور در منزل با بهره‌گیری از آموزش صنایع‌دستی، نمایش و فروش محصولات طلاب در نمایشگاه‌ها، استفاده از طلاب مسلط به زبان عربی برای راهنمایی گردشگران عرب زبان عنوان کرد.

حجت الاسلام حسینعلی قدرتی ابراز امیدواری کرد تا سال آینده، بیش از ۵۰ درصد خانواده طلاب در خانه به تولید صنایع دستی اشتغال داشته باشند.

این تفاهم نامه بین اداره‌ کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان و دفتر نمایندگی ولی فقیه و مرکز خدمات حوزه علمیه استان، در زمینه توسعه خدمات متقابل است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha