نماینده اردبیل: دانشگاه محل تصمیم‌گیری‌های مبارک در کشور است

اردبیل - ایرنا - نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه محل تصمیم‌سازی برای تصمیم‌گیری‌های مبارک در کشور است.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام سیدکاظم موسوی روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت روز دانشجو و تجلیل از برگزیدگان علمی، فرهنگی و ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه ۱۶ آذر روز بصیرت، اقتدار، ولایت‌مداری و توانمندی است، افزود: اساتید دانشگاه در حوزه‌های مختلف نخبگان را تربیت می‌کنند و در همین راستا مجلس و جامعه نیازمند نخبگان است.

وی بیان کرد: هرقدر دانشگاه‌ها و فضای علمی کشور را توسعه دهیم، فرهنگ‌سازی بیشتری نیز در جامعه رخ خواهد داد.

موسوی با بیان اینکه فرهنگ، نخبگی، اختراع و رشد و بالندگی از دانشگاه‌های ما برخاسته است، ادامه داد: بر همین اساس احترام خاصی به دانشگاه قائل بوده و نیازمند کمک دانشگاهیان هستیم.

نماینده اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا دانشگاه‌ها با صنعت ارتباط قوی برقرار کنند، گفت: علم و تفکر دانشگاهی، دانشجویی و بسیجی باید در صنعت حاکم باشد.

او افزود: در ۶ ماه گذشته اعتبارات مختلفی از طریق دولت، شستا، قرارگاه خاتم به این استان جذب شده است و احداث مجتمع‌های دامپروری، عمران شهری، چندین تقاطع غیرهمسطح و بیمارستان هزار تختخوابی در مناطق مختلف استان در دستور کار قرار گرفته است.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان اینکه برای شبکه ریلی اردبیل همه اعتبار آن تأمین شده و طبق پیش‌بینی‌ها این شبکه ریلی باید در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد، گفت: شبکه ریلی اردبیل-پارس‌آباد و اتصال آن به قفقاز نیز در بودجه سال آتی پیش‌بینی خواهد شد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این مراسم گفت: انتشار ویروس کرونا اگرچه کل جامعه جهانی را دچار تأثیرات شگرفی کرده، ولی یک نکته را به همه دنیا گوشزد کرد که بشریت باید روی علم و فناوری و سلامتی بشر سرمایه‌گذاری کند.

دکتر عزیز حبیبی متوسط رشد علمی کشور در سه سال اخیر را ۲۲ درصد و این رشد در دانشگاه محقق اردبیلی را ۱۰۹ درصد ذکر کرد و افزود: در حوزه چاپ کتاب نیز ۱۹۶ عنوان کتاب از ۴۹۳ عنوان کتاب چاپ شده در طول تاریخ دانشگاه در سه سال اخیر انجام شده است.

او با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی دارای سه دانشمند یک درصد برتر و ۱۱ دانشمند ۲ درصد برتر دنیا است، تصریح کرد: برای افزایش سرعت رشد علمی دانشگاه، همکاری‌های علمی بین‌المللی را افزایش داده‌ایم و میزان مقالات مشترک با پژوهشگران کشورهای خارجی نیز در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال ۲۰۱۷، ۳۱۰ درصد افزایش یافته است.

وی گفت: امسال پژوهشگران این دانشگاه از ۳۰ هزار یورو ظرفیت گرنت اتحادیه اروپا استفاده می‌کنند و ۶ مورد طرح پژوهشی تقاضامحور اساتید نیز جزو طرح‌های برتر کشوری انتخاب شده‌اند.

حبیبی با بیان اینکه مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در بحث تبدیل علم به فناوری و فناوری به ثروت از ۳۳ هسته فناور در سال ۱۳۹۶ به ۱۱۵ هسته فناور در سال جاری رسیده، افزود: راه‌اندازی مرکز نوآوری در دستور کار بوده و پیشنهاد راه‌اندازی برج فناوری دانشگاه نیز ارائه شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha