به گزارش ایرنا، عبدالرضا چراغعلی شامگاه سه شنبه در جلسه هم اندیشی وضعیت سدهای استان تهران گفت: سدهای لار و لتیان تامین کننده عمده آب آشامیدنی در تهران است و رعایت هر گونه مسائل بهداشتی بر روی این سدها ضروری است.
وی افزود: طرح های مهم آبخیزداری و همچنین دیگر طرح ها که در حاشیه این سدها اجرا خواهد شد آثار آن سال ها برای آیندگان ما باقی خواهد ماند و ضروری است که این طرح ها با مطالعات و نظرات کارشناسی اجرایی و عملیاتی شود.
معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: آمادگی وجود دارد که هر ۲ هفته با همکاری مدیران دستگاه های اجرایی، فرمانداران و شهرداران این جلسات برگزار شود.
همچنین در این جلسه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران نیز گفت: در حاشیه سد لار و لتیان مشاغلی از جمله کشاورزان و دامداران مشغول فعالیت هستند و همچنین بافت های روستایی و شهری در آن مناطق در حال گسترش است.
کریم ذوالفقاری تاکید کرد: برای اینکه تهران از آب آشامیدنی سالم برخوردار باشد باید حضور و فعالیت افراد در حاشیه سدها کمرنگ شود.
به گفته وی، افزایش بی رویه جمعیت آسیب رسان است و برای اینکه بتوانیم آب آشامیدنی سالم در اختیار مردم قرار دهیم حداقل باید وضع موجود را حفظ کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران خاطرنشان کرد: راهی نداریم جز اینکه برای تامین آب آشامیدنی سالم سدهای لار و لتیان را محافظت کرد و در این راستا باید تراکم فروشی در حاشیه این سدها توسط شهرداران ممنوع شود.
همچنین مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران نیز گفت: از ۱۰۰ درصد فعالیت گردشگری در روستاها تنها ۳۰ درصد ساماندهی شدند و ۷۰ درصد این فعالیت بی سامان هستند.
پرهام جانفشان افزود: باید گردشگری در روستاها و به ویژه حاشیه سدهای لار و لتیان را ساماندهی کنیم و اجازه ندهیم افراد بی ضابطه به این مناطق سفر کنند.
به گفته وی، در حریم سدها استان تهران طرح ساماندهی گردشگران و مشاغل ضرورت دارد و آمادگی داریم با همکاری دستگاه های اجرایی این ساماندهی را انجام دهیم.
نظر شما