سرتیپ رضا پورشمسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح پیرو تاکید مقام معظم رهبری و ابلاغ فرمانده کل سپاه پاسداران با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج مستضعفین با محوریت « مراقبت، نظارت و حمایت و شعار معنویت، معیشت و سلامت » پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه اطلاعات جغرافیایی پایگاههای مقاومت برای بلوکبندی ( حوزه استحفاظی هر پایگاه ) صحیح و علمی ، تقسیم بندی شده است، ادامه داد: در اجرای این طرح، تیمهای پزشکی شامل یک پزشک، چهار پرستار و یک بهیار با کمک بسیج جامعه پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی در هر بلوک مستقر و وظایف تعریف شده را انجام میدهند.
به گفته فرمانده سپاه الغدیر یزد، سامانه ۴۰۳۰ با همکاری شرکت مخابرات برای ارتباطی دو سویه بین فعالان این طرح و مردم برقرار است ، عموم مردم و خیران در هر منطقه میتوانند با طرح دیدگاهها و پیشنهادها، مسوولان را در اجرای هرچه بهتر طرح یاری کنند.
پورشمسی با اشاره به اینکه برای پیشگیری و مهار کووید ۱۹ به همکاری همه اقشار و برنامهریزی نیاز است ، ابراز امیدواری کرد که با اجرای طرح شهید سلیمانی بتوان هرچه زودتر شاهد کاهش ویروس کرونا بود و دیگر مشکلی در این زمینه در استان وجود نداشته باشد.
تمرکز طرح شهید سلیمانی بر بحث پیشگیری از کروناست و شامل سه گام اصلی مراقبت، حمایت و نظارت است و در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری، دستور فرماندهیکل سپاه و پیرو تفاهمنامه سازمان بسیج مستضعفین و وزارت بهداشت اجرا میشود.
طرح یادشده هماکنون با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در ۲۴ شهر استان در حال اجراست.
مرحله اول طرح شهید سلیمانی، مراقبت است که طبق تفاهم با وزارت بهداشت قرار است در پایگاههای سلامت، مراکز جامع و مراکز منتخب اجرا شود.
در این مرحله از اجرای طرح، مراقبان سلامت به در منازل مراجعه و بسته بهداشتی و اطلاعرسانی پیشگیری از کرونا به خانوارها را ارایه میکنند و اگر در خانوادهای فردی مبتلا به کرونا بود یا مشکلی وجود داشت اسامی خانواده را یادداشت و برای اعزام پزشک یا پرستار اقدام می کنند.
استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۳۲۰ هزار بسیجی سازماندهی شده دارد.
همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز ( سه شنبه) گفت: با فوت ۳۲۳ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افراد متوفی قطعی به بیماری کووید ۱۹ در کشور به ۵۰ هزار و ۹۱۷ نفر رسیده است.
سیما سادات لاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر ۱۸ آذر ۱۳۹۹ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۱ هزار و ۲۳ بیمار جدید شناسایی شدند که از این تعداد هزار و ۷۱۰ نفر نیاز به بستری در بیمارستان داشتند و با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ به یک میلیون و ۶۲ هزار نفر رسید.
به گفته وی تاکنون ۷۵۴ هزار و ۲۲۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و پنج هزار و ۷۸۰ نفر از بیماران بدحال تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۶ میلیون و ۴۷۷ هزار آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
ویروس کرونا عامل بیماری کووید۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
این ویروس با دست آلوده یا عطسه و سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری است و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف میشوند.
نظر شما