مصطفی آزادبخت روز چهارشنبه در شورای آموزش و پرورش همدان افزود: برای توسعه آموزشهای مهارتی از آموزش و پرورش انتظار داریم و از دستگاههای مرتبط میخواهیم وظیفه خود را در پیشبرد اهداف در حوزه آموزش مهارتی اجرا کنند.
وی با اشاره به اینکه نباید دانشآموزان در هر رشته ای تحصیل کنند، اظهار داشت: برخی از رشتههای آموزشی کاربردی نیستند و باید آموزش و پرورش را طوری پیش ببریم تا افراد در زمینههایی که علاقه دارند تحصیل کنند.
آزادبخت ادامه داد: اگر دانشآموزی به تحصیل در رشته پزشکی علاقه دارد، کافی نیست و باید در آن زمینه نیز استعداد داشته باشد.
وی عنوان کرد: کسب جایگاه ششم آموزش و پرورش همدان در شبکه شاد جای قدردانی دارد اما کافی نیست ما باید کاری کنیم که همه دانش آموزان از آموزشهای مجازی بهرهمند شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با اشاره به ارائه روشهای جدید آموزشی در آموزش و پرورش، گفت: ۶۷۰ میلیون تومان برای تهیه درسنامه های آموزشی در دوران کرونا، نیاز است که از سازمان برنامه بودجه درخواست داریم این اعتبار را تامین کند.
وی اضافه کرد: در شرایط کنونی که آموزشها به صورت مجازی برگزار میشود، نظارت بر کلاس های چند پایه باید بیشتر شود.
آزادبخت تاکید کرد: در این شرایط با هم افزایی و کمک کردن ارگانها میتوانیم آموزش و پرورش را یاری کنیم.
وی بیان کرد: آمار اشتغال بیمههای تامین اجتماعی در استان مهم است، اما آمار اصلی بر اساس فرمول کشوری محاسبه می شود و در این زمینه همدان در دسته استانهای دارای کمترین بیکار کشور قرار دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در موضوع کمک مومنانه اعتبار خوبی برای تهیه تبلت تامین کرده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز گفت: دانشآموزانی که در رشتههای فنی و حرفهای تحصیل میکنند در بازار کار موفقتر از دانشآموختگان سایر رشتهها هستند.
محمد پورداود اظهار داشت: در راستای هدایت تحصیلی دانشآموزان به سمت رشته های مهارتی ۴۲ درصد از دانشآموزان استان به سمت رشته های فنی و حرفهای هدایت شدند.
وی عنوان کرد: در ارزیابی صورت گرفته از سوی وزارت آموزش و پرورش، استان همدان رتبه ششم فعالیت دانشآموزان در برنامه شاد را کسب کرد.
پورداود ادامه داد: از زمان برگزاری آموزشهای مجازی، ۱۴۴ روستا به اینترنت دسترسی نداشتند که با تلاش دستگاه های مرتبط، این آمار به ۱۱۰ روستا کاهش یافت.
وی تاکید کرد: در این روستاها و مناطقی که جمعیت مدرسه کم است و کلاس های چند پایه دارند آموزش ها به صورت حضوری ارایه میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه یک خیر ۱۳۳ تبلت به دانشآموزان هدیه کرده است، تصریح کرد: در پویش مومنانه تاکنون نزدیک به یک هزار تبلت تهیه و توزیع شده است.
وی خاطرنشان کرد: در مناطقی که هیچ امکانی برای آموزش مجازی وجود ندارد، از درسنامه های آموزشی استفاده میشود.
به منظور جلوگیری از همهگیری بیماری کرونا، کلاس های آموزشی دانش آموزان استان همدان از مهرماه سال جاری به صورت مجازی برگزار می شود.
نظر شما