امیر دلداری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دوشنبه هفته جاری با بررسی ستاد ملی مقابله با کرونا مشهد از وضعیت قرمز خارج و به وضعیت نارنجی درآمد.
وی اضافه کرد: با این تغییر وضعیت از حالت قرمز به نارنجی و اطلاع رسانی آن، صنوف جزء مشاغل گروه ۲ که ممنوعیت فعالیت داشتند اغلب به تصور این که مجاز به بازگشایی هستند مغازههای خود را گشوده و اقدام به عرضه کالا و خدمات کردند.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: این در حالی است که بازگشایی این صنوف خودسرانه بوده و به همه صاحبان آنها تذکر داده شد که از بازگشایی تا شنبه هفته آینده خودداری کنند.
دلداری افزود: طبق اعلام ستاد استانی مقابله با کرونا، صنوف مشاغل گروه ۲ میتوانند از شنبه هفته آینده فعالیت خود را آغاز کنند و فعالیت مشاغل گروههای ۲ و ۳ همچنان ممنوع است.
وی ادامه داد: اتاق اصناف مشهد طی نامهای از ستاد استانی مقابله با کرونا خواست که اجازه فعالیت محدود صنوف مشاغل گروه ۲ را از روز گذشته صادر کند که این درخواست با مخالفت ستاد مواجه شد.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: صنوف مشاغل گروه ۲ چند روزی را تحمل کنند تا طبق اعلام ستاد استانی مقابله با کرونا از شنبه هفته آینده بتوانند دوباره به فعالیت خود ادامه دهند.
دلداری افزود: از ۱۴ آبان ماه و با آغاز محدود فعالیت صنوف و در ادامه ممنوعیت فعالیت مشاغل گروههای ۲، سه و چهار، ۱۸۹ هزار و ۴۰۳ مورد بازرسی با همکاری دستگاههای نظارتی از بازار مشهد انجام گرفت که منجر به صدور سه هزار و ۷۹۸ اخطار کتبی، صدور ۶۸۷ فرم جریمه و مهر و موم ۵۶۴ واحد صنفی شد.
از ابتدای آذرماه طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا فعالیت مشاغل گروههای۲، سه و چهار در مشهد و سایر نقاط کشور که وضعیت آنها از لحاظ ابتلا به کرونا قرمز بود ممنوع شد که شامل فروشندگان لوازم آرایشی، خرازیها، فروشندگان کتاب و نوشت افزار، فرش و موکت، بستنی و فالوده، پوشاک و فروش فیلم و عکس، مبل و صندلی، دوچرخه و موتورسیکلت، تایپ و تکثیر، مشاوران املاک و فروشندگانی از این دست میشود اما فعالیت نانواییها، سوپرمارکتها، فروشندگان میوه و سبزی، مواد پروتئینی، تجهیزات پزشکی، عینک سازان، فروشندگان گیاهان دارویی، فروشگاههای زنجیرهای، همچنین واحدهای خدماتی شامل خشکشوییها، واحدهای تعمیر خودرو، الکترومکانیک و تلفن همراه، فروشندگان لوازم خانگی، رایانه، مصالح ساختمانی، لوله و پروفیل، شوفاژ و تهویه، لوله بازکنی و قفل و کلیدسازی، آهنگران و صنوفی که در بخش ارایه خدمات و تعمیرات هستند بدون محدودیت است.
طبق آخرین اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با فوت ۳۲۳ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به بیماری کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی این بیماری در کشور به ۵۰ هزار و ۹۱۷ تن رسید.
نظر شما