داریوش اسماعیلی روز چهارشنبه در نشست با فعالان اقتصادی هرمزگان افزود: درحال بررسی زمان برگزاری آنلاین آزادسازی معادن کشور هستیم و این مهم در کمال شفافیت و اطلاع رسانی گسترده در کشور انجام است.
وی بیان داشت: ابلاغ بخشنامهای تحت عنوان وحدت رویه در فعالسازی معادن غیرفعال کشور تهیه شده که میتوان به بخشنامه رفع حبس از معادن نیز اشاره داشته باشد.
معاون امور معادن وصنایع معدنی وزارت صمت اظهارداشت: تعیین و تکلیف واحدهای معدنی راکد به معنای نان بری نیست و برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی لازم است.
اسماعیلی بااشاره به نیاز بازنگری برخی قوانین معدنی گفت: قبول داریم که برخی از قوانین در حوزه معدن نیازمند بازنگری است تا بتوان باری از دوش فعالان این حوزه برداشت که رایزنی در این خصوص درحال انجام است.
فعال سازی معادن در هرمزگان ۱۵ درصد افزایش یافت
رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان نیز بااشاره به افزایش ۱۵ درصدی فعال سازی معادن در استان گفت: در سال گذشته ۲۰ معدن و در سالجاری ۲۳ معدن راکد در استان فعالسازی شده است.
خلیل قاسمی اضافه کرد: سرمایهگذاری در حوزه فعالسازی معادن نیز ۳۰۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته که این امر توانسته موجب رشد ۳۷ درصدی اشتغال در این حوزه طی سالجاری شود.
نظر شما