به گزارش ایرنا، فرماندار همدان روز چهارشنبه در این آیین خاطرنشان کرد: در استان همدان ۶ هزار ناشنوا شناسایی شده که ۳ هزار و ۵۰۰ نفر آن در شهرستان همدان حضور دارند.
حسین افشاری با بیان اینکه وجود کتابخانه ویژه ناشنوایان اقدام بسیار مهم، نو و بدیعی بود که صورت گرفت تا این قشر از جامعه نیز بتوانند بیشتر در عرصههای مختلف اجتماع حاضر شوند، افزود: در سال آینده برای تهیه منابع و وسائل مورد نیاز ناشنوایان بر اساس نظر متخصصان در بخش ناشنوایان کتابخانه مرکزی اعتبار پیش بینی می شود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان نیز در این آیین اظهار داشت: کتابخانههای عمومی را مرکز اجتماع تعریف کردیم که فرد میتوانند سواد اطلاعاتی مورد نیاز خود را تأمین کند.
عاطفه زارعی افزود: کتابخانه مرکزی هشت هزار و ۵۰۰ متر مربع زیر بنا دارد که ناشنوایان میتوانند به فراخور نیاز خود از آن استفاده کنند.
وی اضافه کرد: بخش تخصصی ناشنوایان به منظور ایجاد ارتباط بیشتر با این قشر ایجاد شده است تا بتوانند خدمات بهتری تعریف کنند.
زارعی با بیان اینکه بخش تخصصی نابینایان و کم بینایان نیز پیش از این در کتابخانه مرکزی همدان افتتاح شده بود، ابراز امیدواری کرد: با افتتاح این بخش در کتابخانه مرکزی، بتوانیم ارتباط بیشتری با ناشنوایان نیز ایجاد کنیم و منتظر آنها در کتابخانههای عمومی پس از پایان بیماری کرونا هستیم.
در این مراسم تفاهم نامه همکاری بین انجمن ناشنوایان استان و اداره کل کتابخانههای عمومی استان همدان به امضا رسید.
در حال حاضر ۱۱۶ کتابخانه در استان با یک میلیون و ۳۲۶ هزار و ۱۵۸ نسخه کتاب و ۸۰ هزار نفر عضو که ۴.۲۷ درصد جمعیت استان را تشکیل میدهد، وجود دارد که به ازای هر ۱۰۰ نفر ۷۶ کتاب در کتابخانههای استان موجود است.
نظر شما