کمبود اعتبار مهمترین علت توسعه نیافتگی شهر جدید گودین کنگاور

کرمانشاه- ایرنا- مسایل و مشکلات شهر جدید «گودین» از توابع شهرستان کنگاور شامگاه چهارشنبه با حضور مسوولان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که کمبود اعتبار مهمترین علت توسعه نیافتگی این شهر اعلام شد.

به گزارش ایرنا، شهر گودین که در شرقی ترین نقطه استان کرمانشاه قرار دارد، روز گذشته میزبان نماینده کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی و مسوولان این شهرستان بود.
نماینده کنگاور، صحنه و هرسین در این جلسه پس از شنیدن مشکلات شهر گودین توسط مسوولان، با بیان اینکه از عملکرد شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گودین رضایت داریم و خدمات زیرساختی مناسبی در شهر گودین انجام شده، سه قول به مردم و مسوولان این شهر داد.
علی رضایی ابتدا به مطالبه شهردار گودین اشاره کرد و افزود: برای جذب ماشین آلات با مهندس جمالی نژاد معاون وزیر کشور و رییس سازمان شهرداری و دهیاری ها جلسه ای هماهنگ خواهد شد که شهردار و شورای اسلامی شهر گودین در جهت مطالبه ماشین آلات، خودرو آتش نشانی و حمل زباله به صورت مستقیم پیگیری نمایند.
او در ادامه گفت: پیگیری اعتبار ۸۶ میلیارد ریالی پایگاه فوریت‌های امداد جاده ای گودین که قبلا به تصویب رسیده بود از سوی دکتر کولیوند رییس اورژانس کشور انجام خواهد شد.
نماینده کنگاور همچنین به مطالبه یکی از اعضای شورای شهر گودین مبنی بر احداث شهرک دامپروری اشاره کرد و گفت: در گودین با ایجاد شهرک دامپروری هم مشکل بخشی از اشتغال زایی جوانان حل شود و هم مشکل پرورش دام در منازل که می توان با حمایت استاندار کرمانشاه موانع موجود بر سر راه این پروژه اقتصادی را رفع کرد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه اضافه شدن یک بخش به شهرستان کنگاور از ضروریات است که باید همه متولیان پیگیری نمایند تا این مهم به سرانجام برسد.

گودین بیش از ۵۰ شهید را تقدیم ایران اسلامی کرده است
امام جمعه کنگاور نیز در این جلسه اظهار داشت: مردم شهر گودین از فرهنگ عمیق دینی و مذهبی برخوردار هستند که باید به این مردم ولایتمدار در این خطه از میهن اسلامی خدمت رسانی مطلوب انجام شود.
حجت الاسلام علی محمد لروند با اشاره به حضور قابل توجه مردم این شهر در دوران دفاع مقدس افزود: این شهر بیش از ۵۰ شهید را تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.
وی با بیان اینکه شهرستان کنگاور تنها یک بخش دارد در حالی که دیگر شهرستان های همجوار از چندین بخش برخوردار هستند، تاکید کرد: مساله جدی چندین ساله ما از زمانی که مهندس بازوند به عنوان استاندار کرمانشاه منصوب شده اضافه کردن یک بخش دیگر به شهرستان با مرکزیت گودین بوده است.

همدلی شهردار و شورای شهر گودین قابل تقدیر است
فرماندار کنگاور نیز در این جلسه از همدلی و هم افزایی بین شهردار و شورای شهر گودین تقدیر کرد و اظهار داشت: نتیجه این همکاری و همفکری توسعه شهر گودین در بسیاری از بخش ها بخصوص در بخش زیرساخت ها بوده است.
‌فرزاد الماسی با بیان اینکه اضافه شدن یک بخش به شهرستان از نیازهای ضروری کنگاور است، افزود: با پیگیری های مکرر این طرح دوباره در وزارت کشور کلید خورده و امیدواریم که تا سال آینده یک بخش در این شهرستان با مرکزیت گودین ایجاد شود.
او یادآور شد: جمعیت منطقه جنوب شرق کنگاور و روستاهای همجوار گودین مشتمل بر ۱۲ هزار و ۵۸۳ نفر است که این شرایط برای اضافه شدن یک بخش به کنگاور تسهیل می کند.
از توسعه جا مانده ایم 
شهردار گودین نیز در این جلسه به بخشی از نقاط قوت و ضعف این شهر اشاره کرد و بیان داشت: آسفالت ۵۰ هزار متر مربع از معابر شهر گودین، پنج هزار متر مربع جدول گذاری، ۶ هزار متر مکعب موزاییک فرش و احداث بوستان چهار هکتاری از جمله فعالیت های انجام شده و نقاط قوت گودین است.
علی اصغر نیاکانی با اشاره به اینکه گودین نسبت به دیگر شهرها از توسعه جا مانده است، ادامه داد: از جمله مشکلات و نقاط ضعف این شهر این است که اندک بودجه اختصاص یافته شده باید صرف آسفالت معابر شود و از هرگونه اعتباری برای خرید ماشین آلات محروم هستیم.
او خاطرنشان کرد: تاکنون با مسوولان استانی و کشوری برای اختصاص خودرو حمل زباله و آتش نشانی برای این شهر تازه تاسیس شده بیش از ۱۴ بار مکاتبه شده ولی هیچ گونه پاسخی دریافت نکرده ایم.
حجت گودینی رییس شورای اسلامی شهر گودین نیز مهمترین مشکلات این شهر را مشکل ۴۰ ساله با اداره اوقاف و امور خیریه کنگاور، ساخت سد خرم رود در شهرستان تویسرکان که نتیجه آن محروم شدن مردم گودین و منطقه از حق آبه قانونی خواهد شد و عدم تخصیص اعتبارات ملی به شهر گودین عنوان کرد.
گودین که در همسایگی استان همدان قرار دارد، در سال ۱۳۹۳ به عنوان یک شهر در وزارت کشور به ثبت رسید.
شهرستان کنگاور در ۹۰ کیلومتری شرق کرمانشاه قرار دارد.