دکتر جواد آقازاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان فضای بهداشتی درمانی با احداث خانههای بهداشت روستایی، مراکز جامع سلامت شهری و روستایی، احداث و توسعه مراکز درمانی، کلینیکهای ویژه، بلوکهای زایمانی، اورژانسهای بیمارستانی و احداث، تکمیل و توسعه بیمارستانها محقق شده است.
وی با اشاره به آغاز اقدامات توسعه ای بخش بهداشت و درمان در دولت یازدهم اضافه کرد: بهره برداری از ۱۷۸ خانه بهداشت روستایی با بیش از ۱۴۸ میلیارد ریال، احداث ۱۰ باب مرکز جامع سلامت شهری و روستایی با حدود ۵۳ میلیارد ریال اعتبار، افزایش ۱۰۱ تخت بستری ویژه در فضای حدود ۲ هزار مترمربعی در شهرستانهای مختلف آذربایجانغربی و بهره برداری از ۱۴ پروژه کلینیک ویژه با ۳۸۶ میلیارد ریال در مناطق مختلف از جمله اقدامات انجام شده در آن دولت بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجانغربی ادامه داد: احداث، توسعه و بهسازی ۱۴ پروژه بلوک زایمانی با ۱۳۴ تخت ویژه و اعتبار ۲۰۷ میلیارد ریالی، بهره برداری از سه پروژه اورژانس بیمارستانی در خوی، مهاباد و بیمارستان امام ارومیه با ۵۴۶ میلیارد ریال هزینه، احداث ۶ پروژه تشخیص و درمان بیماران سرطانی ددر میاندوآب، نقده، مهاباد، ماکو و شهید مطهری و امام ارومیه با ۶۸۷ میلیارد ریال هزینه به همراه تکمیل کلینیک تخصصی تدبیر با ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاصی از جمله دیگر اقدامات دولت یازدهم برای توسعه مراکز درمانی به شمار میرود.
آقازاده، یکی از مهمترین اقدامات دولت دوازدهم را توسعه مراکز بیمارستان در شمال، مرکز و جنوب آذربایجانغربی برشمرد و اظهار کرد: افزایش ۳۲ هزار مترمربعی با احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی آیت الله خویی خوی با اعتبار ۸۱۰ میلیارد ریالی، احداث و تکمیل بیمارستان تخصصی زنان ارومیه با ۳۰۳ تخت فعال و اعتبار هزار و ۸۱۸ میلیارد ریالی و توسعه و تکمیل بیمارستانهای چالدران و نقده به ترتیب با ظرفیت ۳۲ و ۱۵۰ تختخواب از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا بود.
وی بیان کرد: بهره برداری از طرح توسعه بیمارستان حضرت فاطمه میاندوآب با ۲۰۲ میلیارد ریال هزینه و ظرفیت ۱۱۵ تختخواب در کنار احداث ۱۶۲ واحد بهداشتی با نزدیک به ۸۰۰ میلیارد ریا پل اعتبار از دیگر اقداماتی است که در دولت تدبیر و امید در آذربایجانغربی صورت گرفته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجانغربی گفت: همه این موارد موجب شده تا ظرفیتهای بهداشتی و درمانی استان به میانگین کشوری رسیده و زمینه ارتقای آن در ماههای آتی نیز فراهم شود.
به گزارش ایرنا، آذربایجانغربی تا پیش از فعالیت دولت تدبیر وامید، یکی از استانهای محروم در حوزه بهداشتی درمانی بوده و بسیار با میانگین کشوری فاصله داشت.
در مدت فعالیت دولت تدبیر و امید، دهها هزار میلیارد ریال اعتبار برای بهبود این وضعیت در آذربایجانغربی هزینه شد.
نظر شما