استاندار خراسان جنوبی: تقویت حوزه بهداشت و درمان استان ضروری است

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: خدمات ارزنده‌ای در استان صورت گرفته اما با توجه به شرایطی مثل موقعیت جغرافیایی، مرز، جاذبه‌های گردشگری و مسافرپذیری خراسان جنوبی، لازم است حوزه بهداشت و درمان استان تقویت شود تا سطح خدمات‌دهی ارتقا یابد.

حمید ملانوری روز یکشنبه در آیین افتتاح ۶۴ پروژه بهداشتی و درمانی استان خراسان جنوبی که در یازدهمین پویش ملی "ره سلامت" با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد افزود: فعالیت‌های خوبی در استان انجام شده که نمونه آن ۶۴ پروژه بهداشت و درمان در استان است که امروز به بهره‌برداری رسید.

وی گفت: کادر درمان این روزها با سختی تمام تلاش و ممارست و با جدیت تلاش می‌کنند بیماری کووید ۱۹ را در استان کنترل کنند و علیرغم اینکه خراسان جنوبی جزو استان‌های پیشرو در افراد مبتلا به کرونا بود با همراهی خوب مردم موارد مبتلا به بیماری، سیر نزولی پیدا کرده و آمار مرگ و میر نیز کاهش یافته است که جای تقدیر دارد.

ملانوری بیان کرد: با تلاش مسوولان و همکاری های بسیار خوب مردم شاهد سیر نزولی و کاهش موارد ابتلا و فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا هستیم که باید از بسیجیان، مردم، نیروهای نظامی و انتظامی، دستگاه قضا و همه به‌ویژه اصناف و بازرایان که همراهی کردند، قدردانی کنم و امیدوارم در این روزها با توجه به نزدیک شدن به شب یلدا این همراهی وجود داشته باشد و این قدم بزرگ را برداریم قطعاً هرچه تلاش کنیم زودتر این محدودیت‌ها برداشته می‌شود و بهتر می‌توانیم زندگی را ادامه بدهیم.

وی گفت: دو نعمت امنیت و سلامت ناشناخته است و این دو نعمت‌هایی هستند که وقتی داریم شاید قدر آن را ندانیم اما در حوزه امنیت استان جزو استان‌های برتر و دارای رتبه‌های بالای امنیتی است و اگر کسی بخواهد سرمایه‌گذاری کند جای آن در خراسان جنوبی است که حاصل تلاش همه دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی و همراهی مردم است.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در حوزه سلامت نیز باید خدا را بابت برکات نظام، همراهی مردم و تلاش‌های دولت شکرگزار باشیم که به لحاظ تجهیزات پزشکی استان رتبه خوبی دارد و علیرغم اینکه سومین استان پهناور کشور و جمعیت پراکنده است اما اقدامات خوبی انجام شده و ۶۴ پروژه افتتاحی و ۶۰ پروژه در دست اقدام، حاصل عنایت دولت و تلاش همکاران وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی است.

ملانوری با بیان اینکه استان خراسان جنوبی از لحاظ پهناوری همچنان نیازمند امکانات بیشتری است تصریح کرد: با توجه به اینکه جاده‌هایی از شرق و غرب و شمال و جنوب منتهی به این استان هستند و هم‌مرزی استان به طول ۳۵۰ کیلومتر با افغانستان و همجواری با ۶ استان کشور، نیاز است زیرساخت‌های بهداشتی استان را افزایش دهیم.

وی بیان کرد: در رابطه با توسعه امکانات و تجهیزات سه دستگاه «ام آر آی» برای شهرستان‌های فردوس، طبس و قاینات قرارداد منعقد شده است که انتظار داریم با دستور وزیر بهداشت در اختیار استان قرار بگیرد.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: دستگاه سی تی اسکن بشرویه و سرایان و تامین دستگاه‌های اکسیژن‌ساز نهبندان، بشرویه، سرایان، درمیان و سربیشه، دغدغه و نگرانی ما به‌ویژه در بحث مداوای بیماران کرونایی است، همچنین شتاب دهنده بیمارستان ایران مهر بیرجند نیاز به مساعدت وزارت بهداشت دارد.

وی عنوان کرد: در منطقه فردوس و طبس یک دانشکده پیراپزشکی وجود دارد که به لحاظ کارشناسی نیاز است یک دانشکده پزشکی مستقل در این منطقه ایجاد شود، این درخواست در شهرستان قاینات نیز وجود دارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامگاه شنبه وارد بیرجند شد و تا امروز در این استان حضور دارد.

علاوه بر افتتاح ۶۴ پروژه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در برنامه «ره سلامت» که هر هفته در سطح کشور به صورت ویدئو کنفرانس انجام می‌شود، وزیر بهداشت در جلسات ستاد استانی مدیریت کرونا و ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا شرکت می‌کند و بازدید از بیمارستان‌های بیرجند را در برنامه دارد.

پویش سراسری «ره سلامت» با شعار «تداوم توسعه همگام با مهار کرونا» هفته دولت امسال آغاز شد و تا اردیبهشت سال ۱۴۰۰ ادامه خواهد یافت.

براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این پویش، هزار و ۴۰۰ پروژه آموزشی، بهداشتی و درمانی در سراسر کشور افتتاح می‌شود.

دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۱ شهرستان استان خراسان جنوبی را زیر پوشش دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha