مرغداری‌های سوادکوه شمالی بیش از یک میلیون جوجه‌ریزی کردند

ساری - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه شمالی گفت که مرغداران این شهرستان در پاییز امسال یک میلیون و یکصد هزار قطعه جوجه‌ریزی را در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماسط) ثبت کرده‌اند.

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران ، قاسم حکمت شعار افزود که این تعداد جوجه ریزی از ابتدای مهر ماه تاکنون از سوی ۳۰ واحد مرغداری گوشتی شهرستان انجام شده است.

وی گفت که با این تعداد جوجه ریزی یکهزار و ۸۰۰ تن گوشت سفید در مرغداری های شهرستان تولید و وارد بازار مصرف می شود.

مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه شمالی میزان تولید گوشت سفید در این شهرستان برای ماه‌های آینده را افزایشی توصیف کرد و افزود : با ساماندهی سامانه بازارگاه و خرید و تحویل بموقع نهاده‌های دامی مانند ذرت و سویا به مرغداران و همچنین افزایش قیمت مرغ در ماه‌های آتی، تمایل مرغداران برای افزایش جوجه‌ریزی و تولید گوشت سفید بیشتر می شود.

طبق آمار جهاد کشاورزی ، در شهرستان سوادکوه‌ شمالی ۴۲ واحد مرغداری گوشتی با میانگین جوجه‌ریزی یک میلیون قطعه در هر دوره و چهار میلیون قطعه جوجه‌ریزی در طول سال فعالیت دارد.

میزان تولید گوشت در این مرغداری ها سالانه هفت هزار و ۶۰۰ تن است.

همچنین ۶ واحد پرورش مرغ مادر با ظرفیت تولید سالانه ۲۵ میلیون قطعه جوجه یکروزه در شهرستان سوادکوه‌ شمالی فعالیت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha