بهرام دلیر نقده روز یکشنبه در آیین تجلیل از پنج نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ارومیه که به صورت مجازی و به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، افزود: مبالغ اختصاص یافته به این طرحها ۲۷ میلیارد ریال است که از این میزان ۲۳ میلیارد ریال مربوط به دانشگاه ارومیه است.
وی اظهار داشت: هزار و ۸۱۰ نفر اعضای هیئت علمی دانشگاههای بزرگ استان را تشکیل میدهند که بیشترین تعداد مربوط به دانشگاه آزاد با ۵۹۸ نفر، ۵۰۷ نفر دانشگاه ارومیه و ۳۸۰ نفر هم عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی هستند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه با اشاره به تعداد مقالات چاپ شده دانشگاههای بزرگ استان در پایگاه استنادی ISI افزود: هزار و ۷۱۸ مقاله از دانشگاههای استان در isi به چاپ رسیده که از این تعداد ۸۶۹ مقاله مربوط به دانشگاه ارومیه است.
"دلیر نقده" بیان کرد: در بین دانشگاههای بزرگ استان نیز ۲۳ مقاله برتر از دانشگاه ارومیه، ۱۶ مقاله از دانشگاه علوم پزشکی و ۱۰ مقاله از دانشگاه صنعتی به چاپ رسیده است.
وی با اشاره به تعداد مقالات چاپ شده در پایگاه "اسکپوس" نیز اضافه کرد: هزار و ۵۵۵ مقاله طی یکسال گذشته از دانشگاههای استان در این پایگاه به چاپ رسیده که از این تعداد ۹۰۲ مورد مربوط به دانشگاه ارومیه و ۳۹۴ مورد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی استان است.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه نیز در این جشنواره مجازی در سخنانی با اشاره به اینکه پژوهشگران باید راهگشای مشکلات جامعه باشند، گفت: در شرایط فعلی کشور به مساله پژوهش و فنآوری نیاز جدی هست و باید پژوهشگران حمایت شوند.
رییس دانشگاه ارومیه هم در این جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر را انگیزه بخش پژوهشگران جوان استان و راهکاری برای هموار ساختن مسیر توسعه بیان کرد.
رحیم حبنقی با اشاره به کسب موفقیت اعضای هیئت علمی دانشگاه ارومیه در بین اساتید یک درصد بینالمللی افزود: پنج نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه ارومیه در زمره پژوهشگران پراستناد و یک درصد برتر جهان قرار گرفتند که این امر موفقیتی بزرگ محسوب میشود.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای اساتید و پژوهشگران دانشگاه ارومیه اضافه کرد: ایران کشوری مقتدر و دارای نیروهای تلاشگر و صاحب فکر است که میتوانند با کار جهادی، بستر توسعه را بیش از پیش مهیا کنند و دشمنان را با موفقیتهای روزافزون خود در عرصههای مختلف متحیر کنند.
در ادامه این مراسم همچنین از وب سایت مرکز تجاری سازی فنآوری دانش بنیان دانشگاه ارومیه که دستاوردهای پژوهشی استان را معرفی میکند رونمایی شد.
به گزارش ایرنا، طبق اعلام روز گذشته دانشگاه ارومیه پنج نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه ارومیه در فهرستی که از سوی پایگاه استنادی جهان اسلام منتشر شده در ردیف یک درصد پژوهشگران برتر جهان قرار گرفتند.
چهار نفر از این پژوهشگران از دانشکده فنی و یکی از آنها از دانشکده کشاورزی بوده و معیارهای انتخاب نیز براساس تعداد مقالات برتر چاپ شده و مقالات پراستناد است.
جواد نورینیا از گروه مهندسی برق مخابرات، قادر رضازاده از گروه مهندسی مکانیک، صمد جعفرمدار از گروه مهندسی مکانیک، هادی الماسی از گروه علوم و صنایع غذایی و چنگیز قبادی از گروه مهندسی برق مخابرات پنج پژوهشگر برتر دانشگاه ارومیه بودهاند.
نظر شما