اصغر ریاضتی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، شاخص سطح برخورداری جمعیت شهری از شبکه آبرسانی در استان را ۹۹.۹ درصد و در بخش روستایی ۶۰ درصد بیان کرد و افزود: با توجه به اقدامات و برنامه ریزی های انجام شده در تلاش هستیم که این شاخص در حوزه روستایی افزایش یابد.
وی میزان آب مصرفی در بخش شهری استان را ۱۰۱ میلیون مترمکعب و در بخش روستایی نیز ۲۳ میلیون مترمکعب ذکر و اظهار داشت: در حوزه شهری ۶۰ درصد از آب تولیدی استان و در بخش روستایی استان نیز ۱۶ درصد آن از طریق آب انتقالی و مابقی نیز از منابع داخلی استان تامین میشود.
ریاضتی با بیان اینکه کیفیت آب شرب و بهداشت تمام مشترکان یزدی از استانداردهای تعریف شده برخوردار است تصریح کرد:در راستای برخورداری شهروندان از آب مطلوب طرحهای مختلفی در دست اقدام داریم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد در ادامه افزود:با توجه به شیوع کرونا و حساسیتهایی که درخصوص رعایت نکات بهداشتی وجود دارد در سال جاری به طور میانگین شاهد افزایش ۱۵ درصدی مصرف مشترکان در استان هستیم.
وی با اشاره به برنامه های مدیریت مصرف آب در استان گفت: براساس سند سازگاری با کم آبی در بخش آب شرب و بهداشت استان در افق ۱۴۰۵ باید ۱۶ میلیون مترمکعب صرفهجویی آب در استان صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در همین زمینه برنامههای راهبردی متعددی در دستور کار است که از آن جمله میتوان به استفاده از وسایل و شیرآلات کاهنده مصرف در بخشهای خانگی، تجاری و اداری، تفکیک آب فضای سبز از آب شرب با همکاری شهرداریها و همچنین رایزنی با نظام مهندسی ساختمان در راستای ساخت و سازهای مطابق با آییننامه ساختمانی اشاره کرد.
ریاضتی ادامه داد: میزان هدررفت شبکه آب استان ۲۱.۷ درصد در مجموع شهری و روستایی است که ۱۳ درصد از آن ناشی از فرسودگی شبکه و ۲ درصد نیز مربوط به انشعابات غیرمجاز است.
وی با اشاره وضعیت شبکه فاضلاب در استان گفت :مجموعا در استان شاخص برخورداری مشترکان از انشعاب فاضلاب حدود ۲۴ درصد است که متاسفانه با نرم کشوری که حدود ۵۵ درصد است فاصله زیادی دارد.
این مسوول خاطرنشان کرد: با توجه به اقدامات زیر ساختی این شاخص طی ۶ تا ۱۰ ماه آینده به ۴۰ تا ۴۵ درصد می رسد.
ریاضتی در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد افت فشار آب در برخی از مناطق استان، قول پیگیری و رفع آن داد.
تعداد مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان یزد افزون بر ۴۰۰ هزار نفر است.
نظر شما