به گزارش ایرنا؛ سی و دومین جشنواره تئاتر استانی ۲۵ تا ۲۸ آذر ماه امسال بدون حضور تماشاچی در مجموعه تئاتر شهر کرمانشاه برگزار میشود.
هواس پلوک از پیشکسوتان تئاتر کرمانشاه در سال ۱۳۴۹ با دایر شدن مرکز هنرهای دراماتیک در کرمانشاه فعالیت هنری خویش را در رشتههای بازیگری، نویسندگی و کارگردانی زیرنظر استاد «آتش تقیپور» آغاز کرد.
وی در سالهای پیش از انقلاب در نمایشهایی چون «سی زیف و مرگ»، «آدم آدم است»، «پاتلن وکیل» و «در حضور باد» به ایفای نقش پرداخته است.
او همچنین در زمینه نویسندگی آثار درام نیز آثاری همچون «بن بست»، «گورسنگی»، «در زوزه سکان»، «بیزار»، «چون سبوی تشنه»، «یه شب مهتاب» را به تحریر درآورده است.
پلوک در ۶ جشنواره بین المللی تئاتر فجر و سه جشنواره بین المللی ایران زمین و یک جشنواره بین المللی نمایشهای آئینی و سنتی با نمایشهایش به عنوان کارگردان، بازیگر و نویسنده حضور داشته است.
عبدالحسین ظاهری متولد ۱۳۳۴ نیز از نویسندگان و کارگردانان پیشکسوت، تئاتر را از سال ۱۳۴۷ با بازی در تئاتر های دانش آموزی شروع کرد. «سنگتراشها»، «پنجره هشتم از سمت چپ»، «کارت پستال» و «مجلس عشق»، از جمله نمایشنامههای اوست.
همچنین در نمایش های «سهراب شنبه»، «کیسه بوکس»، «شال گردن»، «نشان زورخانه»، «قشنگ ترین آهنگ»، «مگه اینکه»، «شب یلدا»، «بیداریخانه نسوان»، «خرس» و «آهنگ های شکلاتی» نیز حضور داشته است.
کیوان خلیلی نیز یکی دیگر از داوران این جشنواره مدرس رشته تئاتر و دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی نمایش از دانشگاه تربیت معلم است و از سال ۱۳۷۵ وارد حرفه ی تئاتر شده است.
خلیلی نویسنده نماشنامه هایی چون «شب شوم»، «عمو صحرا»، «محاکمه ای برای ادیب»، «صندوق، همینه اتفاقات یخچالی»، «شبی که الکسی رو کشتند» و «خدا کنه دروغ باشه» است.
او نیز کارگردانی آثاری چون «باغ آلبالو»، «مکبث»، «گفتگوی شبانه»، «عمو صحرا»، «محاکمه ای برای ادیب» و «صندوق و همینه» را بر عهده داشته است.
از سوابق وی میتوان به عضویت در شورای نظارت بر نمایش استان از سال ۹۱ تا سال ۹۸ و همچنین داوری چندین دوره جشنواره های داخل استان و خارج استان اشاره کرد و اکنون نیز مدیربخش آموزش انجمن نمایش کرمانشاه است.
همچنین «محمدرضا زندی» از پیشکسوتان تئاتر کرمانشاه نیز به عنوان مسوول کمیته داوران معرفی شد.