نعمت الله بحیرایی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح ایران مهارت در ۱۵۷ مدرسه منتخب و مجری این طرح در استان متناسب با شرایط خاص آموزش ها، به صورت مجازی اجرا میشود.
وی اظهار داشت: آموزشگاههای مجری پس از معرفی رشته مهارت هایی که با توجه به شرایط بومی امکان اجرای آن وجود دارد و دریافت نظر دانش آموزان، نسبت به عقد قرارداد با آموزشگاه های آزاد و دولتی فنی و حرفه ای برای اجرای دوره ها اقدام میکنند.
بحیرایی عنوان کرد: تقویت رویکرد مهارت آموزی در مدارس از جمله سیاست های دستگاه تعلیم و تربیت است.
وی افزود: طرح ایران مهارت با شناسایی استعدادهای مهارتی دانش آموزان و آموزش مهارت به آنان می تواند سرآغازی برای رواج مهارت آموزی به جای مدرک گرایی در بین دانش آموزان باشد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان بیان کرد: گسترش فرهنگ مهارت آموزی در بین دانش آموزان و ایجاد زمینه لازم برای ورود به بازار کار در آینده از اهداف مهم اجرای این طرح است.
وی اضافه کرد: طرح ایران مهارت، بین آموزش و پرورش و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مشترک است و در راستای ترویج حرفه آموزی و آشنایی با مشاغل در سطح مدارس استان همدان برگزار می شود.
بحیرایی تصریح کرد: براساس طرح ایران مهارت دانش آموزان دوره های اول و دوم متوسطه با مشارکت سازمان آموزش فنی و حرفه ای و آموزشگاه های آزاد، مهارت کسب می کنند.
وی خاطر نشان کرد: فنی و حرفهای در تلاش است با ارایه آموزشهای فنی متناسب با نیاز بازار کار و ظرفیتهای درونی دانشآموزان زمینه اشتغال را برای آینده آنها فراهم کند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به نقش هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش در توسعه اشتغال گفت: رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش از ضرورتهای آموزش و پرورش است که مجموعه فنی و حرفهای برای اجرای کارهای عملی دانشآموزان کنار آموزش و پروش خواهد بود.
در سال تحصیلی جاری نزدیک به ۲۹۶ هزار دانش آموز در مدارس همدان تحصیل میکنند.
نظر شما