مهدی اله پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همین میزان اعتبار نیاز است تا علوفه مورد نیاز برای وحوش خریداری شود.
وی اظهار داشت: علوفه ها و خوراک مورد نیاز اسبان محیطبانان، تامین و دپو شده است و تلاش داریم تا اعتبار مورد نیاز برای خرید علوفه و تعلیف دستی وحوش تخصیص یابد.
اله پور خاطرنشان کرد: وحوش پارک پردیسان باباامان بجنورد در طول سال به صورت دستی تغذیه می شوند و تغذیه دستی وحوش سایر مناطق تحت مدیریت هم بسته به شرایط آب و هوایی انجام می شود.
وی افزود: رویکرد حفاظت محیط زیست، خودداری از تعلیف دستی وحوش است اما در شرایطی که بارش برف سبب می شود تا وحوش در طبیعت در تامین غذا با مشکل روبه رو شوند، تعلیف دستی انجام می شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: یکی از اهداف تعلیف دستی وحوش، جلوگیری از نزدیک شدن آنان به مناطق روستایی است.
در خراسان شمالی ۶۵ گونه پستاندار از ۱۹۷ گونه موجود در کشور زیست دارند و ۱۴۱ گونه پرنده از ۵۳۲ گونه موجود، ۶۸ خزنده از ۲۲۸ گونه کشور، چهار گونه خزنده دوزیست از ۲۰ گونه موجود و هشت گونه ماهی و آبزی از ۱۶۰ گونه آبزی موجود در کشور زیست می کنند.
برخی از این گونه ها نظیر یوزپلنگ، بالابان، هوبره، کبک دری و کرکس مصری در طبقه بندی اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت در ردههای بحرانی و در حال انقراض قرار دارند.
اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی مناطق حفاظت شده و پارک های ملی سالوک، ساریگل و ضامن آهو، مناطق حفاظت شده قرخود، گلول، سرانی و پناهگاه حیات وحش میاندشت جاجرم را مجموعا با گستره ۱۹۷ هزار هکتار مدیریت می کند
نظر شما