محمدرضا سهیلی فر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : تاکنون در مجموع برای ساخت ساختمان این مرکز حدود ۵۳ میلیارد ریال به غیر از ارزش زمین که از سوی شهرداری اهدا شد، هزینه شده است.
وی توضیح داد : ۵۰ میلیارد ریال تاکنون از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری و پارک علم و فناوری مازندران برای ساخت این مرکز هزینه شد و بقیه را هم افراد خیر کمک کرده اند.
ساختمان مرکز رشد و نوآوری غرب مازندران با حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در زمینی به مساحت یکهزار متر مربع و در چهار طبقه و هر طبقه ۵۰۰ مترمربع زیر بنا در حال ساخت است.
سهیلی فر با اعلام این که در صورت تامین اعتبار این پروژه تا خرداد ماه سال آینده تکمیل می شود، گفت : سه طبقه از این ساختمان برای استقرار ۵۰ واحد فناور غرب مازندران و یک طبقه دیگر نیز برای کتابخانه پیش بینی شده است.
وی افزود : در حال حاضر ۲۵ واحد فناور در مرکز رشد و نوآوری نوشهر فعالیت دارند و امسال هم ۱۰ ایده فناورانه از این مرکز ارائه و تمامی آنها از سوی پارک علم و فناور مازندران تایید شد.
مدیر مرکز رشد و نوآوری نوشهر ایده ها فناوران جدید را مربوط به حوزه شبیه ساز دریایی، سیستم های ضدعفونی کرونا ( اکواستریل )، باطری های خورشیدی و کشاورزی معرفی کرد.
وی از برگزاری نخستین رویداد ایده پردازی در حوزه دریای کشور به صورت مجازی در نوشهر خبر داد و اظهار داشت : امروز به سه ایده های برتر این رویداد، شامل شمارش فیتوپلانکتون ها ،کاهش خطا انسانی و افزایش سرعت عملکرد واحدهای شناور جوایز نقدی پرداخت شد.
سهیلی فر افزود: سال گذشته با فراخوان کشوری برای شرکت در این رویداد علمی، ۱۰۰ ایده فناور از نقاط مختلف کشور ارائه شد و بعد از بررسی صورت گرفته ۲۸ ایده به مرحله نهایی راه یافت و در نهایت سه ایده برتر شناخته شد.
در مرکز رشد و نوآوری نوشهر ۲۵ واحد فناور از شهرستان های چالوس، نور، محمود آباد و نوشهر با همکاری دانشگاه علوم نیروی دریایی امام خمینی(ره) فعالیت می کنند.
نظر شما