وزارت خارجه و دفاع آمریکا از اهداف حمله سایبری اخیر  بودند

تهران- ایرنا- وزارت دفاع (پنتاگون) و وزارت خارجه آمریکا جزو اهداف حمله اخیر سایبری که واشنگتن مسکو را متهم به انجام آن کرده است، بوده اند.

به گزارش روز گذشته روزنامه نیویورک تایمز، برخی از مقامات دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری فعلی آمریکا تایید کردند که وزارت خارجه، وزارت امنیت داخلی و وزارت دفاع نیز در معرض این حمله سایبری قرار گرفتند.

تیم تحقیقاتی در تلاش است تا میزان تاثیر این حمله بسیار پیچیده بر جامعه اطلاعاتی، نظامی و آزمایشگاه های هسته ای را تشخیص دهد.

مقامات ایالات متحده آمریکا تا چند هفته پیش و زمانی که یک شرکت امنیت سایبری خصوصی به نام فایرآی به اطلاعات آمریکا هشدار داده که هکرها به لایه های دفاعی این کشور حمله کردند،‌ متوجه این حمله نشده بودند.

مشخص است وزارت بازرگانی و خزانه داری آمریکا که اولین اهداف این حمله معرفی شده بودند تنها بخشی از این عملیات بسیار گسترده هستند. به گفته شرکت سولارویندز(SolarWinds) که نرم افزار آن در معرض این حمله قرار گرفته، حدود ۱۸ هزار کاربر دولتی و شخصی یک نرم افزار بروز رسانی روسی آلوده از نوع تروجان را بارگیری کردند که اجازه نفوذ به سیستم های قربانیان را داده است.

در میان نهادهایی که از نرم افزار سولارویندز استفاده می کنند نام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری، وزارت خارجه، وزارت دادگستری، بخش هایی از وزارت دفاع و شماری از شرکت های تاسیساتی به چشم می خورد.

ابتدا خبرگزاری رویترز روز یکشنبه از هک شدن وزارت بازرگانی و خزانه داری آمریکا خبر داده بود که یک روز بعد از آن گزارش هایی در مورد نفوذ موفقیت آمیز به وزارت امنیت داخلی آمریکا نیز منتشر شد.

آژانس امنیت ملی آمریکا که خود از نرم افزار سولارویندز استفاده می کند، از نفوذ به این نرم افزار آگاهی نداشت تا اینکه شرکت فایرآی این هفته اطلاع رسانی کرد. روزنامه نیویورک تایمز می نویسد: دو مورد از شرم آورترین نفوذهای این حمله نفوذ به پنتاگون و وزارت امنیت داخلی آمریکا بوده که آژانس امنیت زیرساخت و امنیت سایبری آنها بر انتخابات ماه گذشته آمریکا نظارت داشته است.

وزارت خارجه آمریکا هنوز دخالت روسیه در این حمله را تایید نکرده و مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که احتمال صورت گرفتن این کار توسط حزب کمونیست چین و کره شمالی بسیار بیشتر است.

دیمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه اتهام دخالت در حمله سایبری به منابع اینترنتی وزارت خزانه داری و بازرگانی آمریکا را رد کرد و آن را ادعایی بی اساس خواند.

پسکوف روز دوشنبه با رد ادعای مداخله روسیه در حمله سایبری اخیر به آمریکا خاطرنشان کرد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه به آمریکا پیشنهاد همکاری در عرصه امنیت سایبری کرد اما هیچ پاسخی از طرف آمریکایی به این پیشنهاد داده نشده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha