سید محمد حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: طرح های ایمنسازی اجرا شده در این روستاها شامل ساخت کانال هدایت سیلاب، زهکشی روستا، ایجاد بند اصلاحی و سیلبند و ایجاد دیوار حایل بود.
به گفته وی این اداره کل برای ایمن سازی هر روستا حدود چهار میلیارد ریال هزینه کرده است.
وی همچنین از اجرای طرح ایمن سازی ۳۷ روستای در معرض خطر حوادث قهری استان خبر داد و افزود: این طرح با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در دست اجرا است و تا دهه فجر امسال تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.
اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان دارای شناسنامه مدیریت برای ۳۹۱ روستای در معرض خطر حوادث قهری استان است.
بیشترین خطر حوادث قهری آسیب رسان به واحدهای مسکونی و زیرساخت روستاهای گلستان، در مناطق جنوب مربوط به رانش زمین، لغزش (زلزله)، ریزش سنگ و بارش برف سنگین، در مناطق شرق مربوط به ایجاد فروچاله و رانش زمین و در نوار شمالی نیز وقوع سیل و آبگرفتگی است.
مدیرکل بنیادمسکن انقلاب اسلامی گلستان گفت: در صورت تامین اعتبار، ایمن سازی روستاهای در معرض خطر استان مطابق اولویت، طی ۲ سال پایان می یابد.
استان گلستان با افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع وسعت به سبب ویژگی های طبیعی و جغرافیایی در تیررس بلایای طبیعی قرار دارد و در سال های اخیر در مقابل حوادث قهری بویژه سیل و زلزله آسیب پذیر شده که سیل، آبگرفتگی و رانش زمین سال ۹۸ و زلزله در تعدادی از روستاهای رامیان و مراوه تپه در سال ۹۹ نمونه بازر آن است.
از مجموع جمعیت یک میلیون ۸۶۹ هزار نفری گلستان ۴۶.۶ درصد در هزار و ۷۵ روستا و آبادی زندگی میکنند.
نظر شما