به گزارش ایرنا از صفحه شخصی ایرلو، وی افزود: براساس قوانین بینالمللی و حقوق بشری باید این اقدام آمریکا مورد پیگرد قرار گیرد.
ایرلو افزود: سکوت ملتها نسبت به این محاصره ظالمانه ضد مردم یمن ادامه نخواهد داشت.
پیش از این نیز "محمد علی الحوثی" مقام ارشد انصارالله یمن در واکنش به تحریم برخی از مقامهای دولت نجات ملی این کشور توسط آمریکا، این اقدام را تروریستی خواند.
پیش از این نیز"ضیف الله الشامی" "وزیر اطلاعرسانی دولت نجات ملی یمن از واشنگتن به عنوان مادر تروریسم یاد کرد.
تحریم آمریکا پس از آن روی میدهد که نشریه آمریکایی «فارن پالیسی» به تازگی در گزارشی نوشت که دولت دونالد ترامپ در صدد قرار دادن نام جنبش انصارالله یمن در فهرست سازمانهای تروریستی ایالات متحده تا قبل از پایان اتمام دوره ریاست جمهوری خود است.
در طول بحران چند ساله یمن، آمریکا به دلایل مختلف بیشترین حمایت تسلیحاتی، نظامی و سیاسی را از متجاوزان به این کشور فقیر به عمل آورده است.
در این میان از روز نخست، نقش آمریکا به عنوان حامی اصلی و به عبارتی عضو اصلی ائتلاف متجاوزان بسیار پر رنگ بوده است. به طوری که مسئولان یمنی بارها بر آمریکایی بودن این جنگ تاکید کردند و این کشور را مسؤول جنایتهای عربستان و امارات در یمن میدانند.
سخنگوی پیشین ارتش و نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که یمنیها آمریکا را مسؤول جنایت در کشور خود میدانند. و اعلام پنتاگون مبنی بر پشتیبانی نظامیان آمریکایی از متجاوزان و مشارکت در کشتار ملت یمن، سخن مسئولان یمن را درباره آمریکایی بودن این تجاوز به اثبات رساند.
آمریکا این جنگ را مانند دیگر جنگها فرصتی برای فروش سلاح و مهمات و بهبود وضعیت اقتصادی خود از طریق باجگیری از کشورهای عربی از جمله عربستان میداند. کمکهای تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا به متجاوزان ادامه داشت تا زمانی که خبر حضور مستقیم نظامیان آمریکایی در کنار نظامیان سعودی منتشر شد.
روزنامه نیویورک تایمز اردیبهشت ۹۷ نوشت: نیروهای ویژه ارتش آمریکا موسوم به 'گرین برت' مخفیانه به عربستان برای جنگ در یمن کمک میکنند.
آنچه در یمن در جریان است بسیار فراتر از امکانات سیاسی، اقتصادی و نظامی عربستان و امارات است و نشان می دهد که این تجاوز توسط آمریکا مدیریت می شود.
نظر شما