علی اصغر محمدی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از طرح پلاک گذاری در بخش کالپوش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : براساس تفاهم نامه مشترک سازمان نظام مهندسی کشاورزی و همکاری پلیس راهور راهنمایی و رانندگی، کار پلاک گذاری تراکتورها در بخش مرکزی و کالپوش میامی انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه پلاک گذاری تراکتورها در این شهرستان در چند مرحله انجام شده است ، گفت: ۱۰۰ پرونده شماره گذاری در نظام صنفی کارهای کشاورزی میامی تشکیل شده و بزودی بازدید می شود.
وی گفت : پلاک گذاری تجهیزات کشاورزی در راستای جلوگیری از تردد خودروهای فاقد هویت، ارائه پلاک، توزیع عادلانه کارتهای هوشمند سوخت و سنددار کردن تراکتورهای فاقد مالکیت، در حال انجام است.
محمدی اظهار داشت : ارایه سند برای تراکتورها پس از تکمیل پرونده با حضور پلیس راهور صادر میشود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان میامی ادامه داد: با پلاک گذاری تجهیزات کشاورزی از خرید و فروش تراکتورهای بدون پلاک جلوگیری میشود و سهمیه سوخت فقط به تراکتورهای پلاک دار داده میشود.
شهرستان میامی به خاطر آب و هوای مناسب و بارشهای جوی مطلوب، قطب کشاورزی استان سمنان بوده و در تولید چند محصول مانند چغندر قند، گندم و آفتابگردان دیم مقام اول را دارد.
در این شهرستان ۶۹ هزار و ۷۵۵ هکتار زمین کشاورزی و باغی وجود دارد، هر سال ۳۵ هزار هکتار زیر کشت انواع محصولات دیم وآبی میرود.
سطح باغهای این شهرستان سه هزار و ۵۸۲ هکتار بوده و انواع محصولات باغی مانند پسته، زردآلو، سیب، انگور و دیگرمحصولات تولید میشود.
میامی با ۲ بخش مرکزی و کالپوش و ۴۰ روستا حدود ۴۰ هزار تن جمعیت دارد که ۸۸ درصد آن ها در روستاها به کشاورزی ، باغداری و دامداری اشتغال دارند.
نظر شما