علاء امیریان نژاد روز پنجشنبه با بیان این خبر به رسانهها افزود: برای اجرای ۱۰۰ کیلومتر باقی مانده شبکه فاضلاب بندرعباس نیز یکهزار و ۴۰۰ میلیارد ریال مورد نیاز است.
وی همچنین از اجرای ۴۰ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب در مناطق شرق و غرب بندرعباس از نیمه دوم امسال با هزینه ۲۰۶ میلیارد ریال خبر داد.
معاون بهره برداری وتوسعه فاضلاب شرکت آب وفاضلاب هرمزگان اظهارداشت: باتوجه به ضررورت اصلاح و بازسازی شبکههای فرسوده فاضلاب، درحال حاضر ۳۸ کیلومتر شبکه فرسوده درشهر بندرعباس شناسایی شده که اصلاح آن نیازمند ۵۳۰ میلیارد ریال اعتبار است.
امیریان نژاد ادامه داد: همچنین امسال اصلاح و بازسازی شبکه جمع آوری فاضلاب محلات شرق بندرعباس را به طول ۶ کیلومتر دردست اجرا داریم که اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح بیش از ۸۶ میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه آب و فاضلاب هرمزگان انجام طرحهای آسفالت و ترمیم نوار حفاری مناطق شرق و غرب بندرعباس به مساحت ۴۰ هزار مترمربع را در دست اجرا دارد، گفت: باوجود اینکه براساس قراردادها ترمیم نوارحفاری برعهده شهرداری است، آبفا با هدف تسهیل عبور و مرور اقدام به ترمیم نوار حفاری میکند.
وی تصریح کرد: این اقدام باتوجه به شرایط اقتصادی کشور هزینه های بالایی به آبفا تحمیل میکند به طوری که برای ترمیم ۴۰ هزار مترمربع نوار حفاری مناطق یادشده اعتباری بالغ بر ۶۸ میلیارد ریال مورد نیاز است.
وی همچنین با اشاره به پرهزینه بودن اجرای طرحهای فاضلاب و چالشهای ناشی از شیوع ویروس کرونا و تاثیر آنها بر اجرای طرحهای فاضلاب، یادآورشد؛ با وجود مشکلات موجود، آبفا تمام توان خود را برای تکمیل و ادامه طرحهای فاضلاب استان بویژه شهر بندرعباس به کار گرفته است.
پیشرفت ۲۵ درصدی تصفیه خانه فاضلاب شهرک پیامبر اعظم(ص)
معاون بهره برداری وتوسعه فاضلاب آب وفاضلاب هرمزگان در ادامه از پیشرفت ۲۵.۵۵ درصدی تصفیه خانه فاضلاب شهرک پیامبر اعظم(ص) بندرعباس به عنوان یکی از مطالبات مهم مردم در حوزه بهداشت وسلامت خبر داد و گفت: این تصفیه خانه با ظرفیت هشت هزار مترمکعب در شبانه روز و خط انتقالی به طول یکهزار و ۵۰۰ متر در حال اجراست.
وی افزود: تاکنون ۸۴۰ متر از خط انتقال این طرح با اعتباری بیش از پنج میلیارد ریال اجرا و ۶۶۰ متر آن نیز باقی مانده است.
به گفته امیریان نژاد؛ مجموع اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح ۵۰۰ میلیارد ریال است.
این مسوول، با بیان اینکه مرحله نخست تصفیه خانه شهرک پیامبر اعظم برای جمعیتی برابر ۴۶ هزار ۵۰۰ نفر پیش بینی شده، افزود: پساب حاصل از این تصفیه خانه جهت تامین آب فضای سبز شهرک پیامبر اعظم مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
نظر شما