دکتر مسعود خاتمی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای ارتقای سطح سلامت شهروندان، اجرای طرح جمعآوری دستفروشان ماهی به صورت ویژه انجام شد تا خطری از این بابت، سلامت مردم را تهدید نکند.
وی افزود: دستفروشان ماهی به صورت غیرمجاز و غیربهداشتی در معابر، خیابانها، بازار یا با خودروهای فاقد یخچال و بدون داشتن کد و گواهی بهداشتی دامپزشکی اقدام به فروش ماهی میکنند که این موضوع زنگ خطری جدی برای تهدید سلامت جامعه بشمار میرود.
رییس شبکه دامپزشکی مریوان اضافه کرد: با شکایت دامپزشکی و با اخذ دستور مرجع قضایی و همکاری نیروهای انتظامی و پرسنل سد معبر شهرداری مریوان، روز پنجشنبه تعدادی از فروشندگان سیار ماهی شناسایی و جمعآوری شدند که این اقدام بهداشتی همچنان ادامه دارد.
خاتمی یادآور شد: با توجه به اینکه گوشت ماهی زود فاسد میشود شهروندان توصیههای بهداشتی را رعایت کرده و از خرید ماهی از افراد و فروشندگان دورهگرد و دستفروش که به صورت کاملا غیربهداشتی و نامشخص بودن مبدا و عدم رعایت زنجیره سرد خارج از مرکز عرضه معتبر در محیطی آلوده اقدام به عرضه این ماده غذایی میکنند، خودداری کنند.
وی تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده عرضه فرآوردههای خام دامی توسط دستفروشان مراتب را به شماره ۳۴۵۲۱۴۲۶ اطلاع داده و به این نکته توجه کنند خرید مواد غذایی باید فقط از مراکز عرضه مجاز و با داشتن برچسب سلامت محصول صورت گیرد و خرید از دست فروش تحت هیچ شرایطی منطقی نیست.
خاتمی گفت: دامپزشکی مریوان در راه نیل به اهداف سازمانی با شعار «دام سالم - غذای سالم، انسان سالم» و در راستای ارتقای سطح کیفیت فرآوردههای خام دامی تا بدست مصرف کننده برسد از هیچ کوششی دریغ نکرده و سلامت مردم را سرلوحه کار خود قرار داده است.
شهرستان مریوان با جمعیت ۱۵۳ هزار نفری در غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده و دارای ۷۱ واحد مرغداری صنعتی پرورش نیمچه گوشتی، یک واحد مرغداری تخم گذار و یک واحد مرغ مادر گوشتی است.
نظر شما