به گزارش ایرنا، مهدی صمیمیان روز شنبه در نشست ویدئوکنفرانسی تسهیلات طرح های زودبازده دهیاری ها به ریاست قربانی، معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در سالن جلسات ایثار استانداری افزود: شهرستان میامی در استان سمنان یکی از ۳۱ شهرستان کمترتوسعهیافته در کشور است که به همین واسطه در استان و در حوزه روستایی نیز اجرای طرحهای توجیهی و اقتصادی زودبازده در این شهرستان در اولویت قرار گرفت.
وی بیان کرد: پیگیری ها و نامه نگاری توسط معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان برای معرفی طرح توجیهی راه اندازی یک واحد اقامتگاه بومگردی در روستای ابراهیم آباد علیا شهرستان میامی و دریافت تسهیلات با معاونت امور دهیاری های سازمان شهرداری و دهیاری های کشور در اوایل سال جاری انجام شد.
وی تاکید کرد: در این جلسه پرداخت مبلغ ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات از محل تسهیلات طرح های زودبازده دهیاری ها، برای تکمیل و راه اندازی اقامتگاه بومگردی و گردشگری روستای ابراهیمآباد علیا شهرستان میامی مصوب شد.
مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان گفت: این وام با بازپرداخت پنج ساله و با یکسال تنفس در پرداخت و نرخ سود بازپرداخت هشت درصد به متقاضی پرداخت می شود.
وی ادامه داد: این طرح در زمینی به مساحت ۷۰۰ متر مربع و زیربنای ۲۴۶ مترمربع و با سرمایه گذاری ۱۲میلیارد ریال اجرا خواهد شد و سالانه ظرفیت خدمات رسانی به پنج هزار نفر را دارد.
صمیمیان اضافه کرد: با اجرا و راه اندازی این واحد بومگردی، زمینه اشتغال هفت نفر فرآهم خواهد شد.
وی بیان کرد: قرار گرفتن در مسیر ارتباطی غرب به شرق کشور و حجم تردد بالای مسافران و زائران در این مسیر، از ویژگی ها و مزیت های اقتصادی این طرح است.
مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان اظهار امیدواری کرد که در راستای خدمت رسانی به مسافران و زائران امام هشتم(ع) و همچنین ایجاد اشتغال و ارتقاء شاخص های اقتصادی و گردشگری منطقه، این واحد بومگردی و گردشگری در دهه فجر سال جاری به بهره برداری برسد.
وی یادآور شد: به منظور ایجاد بستری برای فروش محصولات و صنایع دستی تولیدی روستاهای شهرستان میامی، فروش محصولات محلی نیز در این واحد بومگردی و گردشگری انجام می شود.
میامی، شرقی ترین شهرستان استان سمنان، با ۲ بخش مرکزی و کالپوش و ۴۰ روستا حدود ۴۰ هزار تن جمعیت دارد که ۸۸ درصد آن ها در روستاها به کشاورزی ، باغداری و دامداری اشتغال دارند.
در این شهرستان ۶۹ هزار و ۷۵۵ هکتار زمین کشاورزی و باغی وجود دارد، هر سال ۳۵ هزار هکتار زیر کشت انواع محصولات دیم وآبی میرود. سطح باغهای این شهرستان سه هزار و ۵۸۲ هکتار است و انواع محصولات باغی مانند پسته، زردآلو، سیب، انگور و دیگرمحصولات تولید میشود.
نظر شما