به گزارش ایرنا ، خالد جعفری روز شنبه در کمیته استانی اعتبارات اشتغال پایدار روستایی اظهار داشت: مسیر در هر طرحی مشخص شده است و باید طبق ضوابط مشخص شده و در رستههای اجازه داده شده اجرا شود.
وی یادآور شد: تاکنون شاهد ایجاد طرحهای جاندار و موثری در حوزه اشتغال روستایی نبودهایم که بیشتر به دلیل نبود زیرساخت و عدم فراهم کردن سازوکارهای لازم بوده است.
جعفری افزود:در یکی از آمارها که تهیه شده نسبت ارزش طرحهای منعقد شده بانکها نسبت به سهم ابلاغی ۷۷ درصد است اما آنچه جذب شده است این را نشان نمیدهد و تقریبا فقط نهادهای حمایتی مانده است که رقم بالایی نیست.
وی اضافه کرد: ۱۱۴ میلیارد تومان سهم ابلاغی کردستان بود با توجه به اینکه در مراحل قبلی طرح اشتغال روستایی میزان جذب بالا بوده در این مرحله فقط امکان پرداخت ۳۴ میلیارد تومان وجود دارد این در حالی است که یکی از استانهای همجوار در مراحل قبلی ۱۱۵ درصد از این اعتبارات را جذب کرده است اما در مرحله پنجم محدودیتی برای این استان قائل نشدهاند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در رابطه با طرحهای حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: یکی از دلایل اینکه این حوزه در اولویت قرار گرفته ضرورت اهمیت به طرحهای صنایع دستی است.
وی اظهار داشت: صنایع دستی میتواند در روستاها اشتغال پایدار و موثر ایجاد کند که در دورههای قبلی این طرح، خوب در این حوزه کار نشد و میزان تسهیلات بیشتر به سمت گردشگری رفت وه حتی برخی موارد در رستههای تعیین شده قرار نداشتند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاع اجتماعی هم در این نشست گفت: ۱۲ هزار و ۹۳۱ مورد ثبت نام برای دریافت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در سامانه صورت گرفته که از این تعداد هفت هزار و ۲۱۷ طرح توسط دستگاههای اجرایی تایید شد.
برهان صلواتی با بیان اینکه با تایید نهایی پنج هزار و ۴۸۶ طرح در کارگروه و کمیته فنی این تعداد به بانک ها ارجاع داده شد یادآور شد: بانکها هم به پنج هزار و ۶ طرح تسهیلات پرداخت کرده و ۴۴۴ طرح هم در دست بررسی قرار دارد.
نظر شما