انور بیادار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و همزمان با اعمال محدودیتهای کرونایی با تشویق عموم شهروندان به رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک توسط هلال احمر و با همکاری شبکه بهداشت و درمان این شهرستان اجرا شد.
وی افزود: در این طرح ۱۶ تیم در قالب هشت تیم نظارتی و مراقبتی که پیشتر آموزشهای لازم را برای مقابله با شیوع ویروس کرونا دریافت کرده بودند، در سطح شهر فعالیت داشته و بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی به شهروندان و واحدهای مختلف صنفی نظارت داشته و تذکرات لازم را به آنان ارایه دادند.
رییس هلال احمر بوکان اضافه کرد: طی ۲۱ روز از آغاز فعالیت ناظران سلامت در این شهرستان ۶ هزار و ۷۹۶ مکان صنفی و تجاری تحت پوشش قرار گرفته و تذکرات لازم به آنان داده شد.
وی با بیان اینکه هزار و ۹۵۵ نفر ساعت در اجرای این طرح فعالیت داشتند، افزود: امدادگران هلال احمر در بخش نظارتی با استفاده از چکلیستهای موجود، در هر محله بر فعالیت اصناف مختلف نظارت کرده و در بخش مراقبتی نیز آموزشهای لازم را به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ و خانوادههای آنان ارایه میکنند.
"بیادار" با اشاره به اینکه این طرح در مقاطع مختلف و براساس پیشرفت و شیوع بیماری تا پایان فصل زمستان ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: نهادینه کردن فرهنگ رعایت پروتکلهای بهداشتی هدف دیگر جمعیت هلال احمر بوکان از اجرای این طرح در میان اصناف است.
طرح ناظران و آمران سلامت در پی فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از ظرفیت دستگاههای متولی و تعامل آنان جهت مقابله با شیوع بیشتر ویروس کرونا و همچنین دستور رییس جمعیت هلال احمر مبنی بر استفاده از نیروهای داوطلب جوانان و امدادگران علاقهمند با هدف دعوت مردم به رعایت هر چه بیشتر پروتکلهای بهداشتی اجرا شد.
هلال احمر بوکان دارای بیش از ۱۰۰ امدادگر آموزش دیده تخصصی در حوزه امداد و نجات، جادهای، کوهستان، سیلاب و اسکان اضطراری است؛ علاوه بر این ۵۰۰ نفر امدادگر، ۵۰۰ داوطلب و ۵۰۰ نفر عضو سازمان جوانان در هلال احمر فعالیت دارند.
نظر شما