استاندار: باید سرانه فضای فیزیکی آموزش و پرورش تهران افزایش یابد

تهران-ایرنا- استاندار تهران با اشاره به لزوم توجه ویژه به سرانه فضای فیزیکی آموزش و پرورش این استان گفت: با توجه به افزایش جمعیت دانش‌آموزی در شهرستان‌ها باید این سرانه افزایش جدی پیدا کند.

به گزارش عصر یکشنبه ایرنا از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، «انوشیروان محسنی بندپی» اظهارداشت: آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در زمینه افزایش سرانه فیزیکی اقدامات ارزنده‌ای را انجام داده است که باید با همکاری دیگر نهادها، خیرین و سایر نهادها به نتیجه مطلوب در این حوزه دست یابد.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در ابعاد مختلف توانسته موفقیت‌های ارزنده‌ای را کسب کند، افزود: اگر مسئولان یک حوزه، ریل‌گذاری درستی برای رسیدن به اهداف خود انجام داده باشند، می‌توانند در مسیر حرکت خود به  پیشرفت و توسعه دست یابند.

«محسنی بندپی» با اشاره به کسب رتبه‌های برتر جشنواره‌های شهیدرجایی توسط آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در سال‌های گذشته تاکید کرد: مسئولان حوزه تعلیم و تربیت در شهرستان‌های استان اقدامات خوبی را انجام داده‌اند که توانسته‌اند در ارزیابی‌های به عمل آمده موفق جلوه کنند.

استاندار تهران با اشاره به اینکه جلسات شورای آموزش و پرورش باید کاربردی و به گونه اقدام و عمل باشد، اظهارداشت: در این جلسات باید مشکلات آموزش و پرورش احصا شده و با توجه به قوانین و اختیارات شوراهای آموزش و پرورش نسبت به حل آن اقدام شود.

اجرایی شدن ۹۱ درصد از مصوبات شورای آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران نیز در این جلسه گفت: ۹۱درصد از مصوبات شورای آموزش و پرورش به طور میانگین در استان اجرایی شده است.

«محمد صیدلو» افزود: پنجاه و یک دوره ضمن خدمت در سطح استان برای اعضای شوراهای آموزش و پرورش برگزار شده است تا اعضای این شوراها آشنایی کامل با قوانین موجود را داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه ارزیابی از عملکرد هر دستگاهی بسیار ضروری و قابل توجه است، اظهارداشت: بر اساس شاخص‌های درست و ارزیابی صحیح می‌توانیم نوعی هدایتگری را در پیش گرفته و با شناخت نقاط ضعف و قوت خود، مسیر را برای آینده‌ای روشن‌تر تعیین کنیم.

«صیدلو» بیان کرد: تصویب شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی ماده‌های۱۳، ۱۶، ۱۷و ۱۸ قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش، تنظیم و تصویب تفاهم‌نامه واگذاری زمین‌های با کاربری آموزشی، ابلاغ برنامه ویژه مدارس (بوم) و تاکید بر مشارکت همگانی، تصویب و ابلاغ مساعدت و همکاری طرح غربالگری و انجام مشاوره توسط ادارات بهداشت و تصویب حمایت از کودکان از جمله مصوبات صورت گرفته در جلسات شورای آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران،  انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری را از دیگر مصوبات این جلسات عنوان کرد و افزود: تفاهم‌نامه ساخت هنرستان کشاورزی با همکاری وزارت جهاد کشاورزی نیز از دیگر مصوبات اجرایی در جلسات شورای آموزش و پرورش استان تهران بوده است.

همچنین در این جلسه «اکبر قنبری» رئیس اداره مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران به ارائه گزارشی از عملکرد شورای آموزش و پرورش استان در سال جاری پرداخت.

براساس این گزارش، جلسه شورای آموزش و پرورش استان تهران با حضور استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و دیگر اعضا در سالن همایش استانداری تهران برگزار شد.

پیگیری مصوبات جلسه قبل، ارائه گزارش ارزیابی عملکرد شورای آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در سال ۹۸، همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط در تثبیت مالکیت و تعیین تکلیف املاک و اراضی که در اختیار سایر دستگاه‌ها هستند، اخذ مصوبه اساس ماده ۱۳قانون تشکیل شوراها برای فروش اموال غیرمنقول و تبیین سیاست‌های راهبردی از جمله مواردی بود که در دستور کار جلسه شورای آموزش و پرورش استان تهران قرار گرفت.

آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران شامل فیروزکوه، دماوند، رودهن، پردیس، شهرری (ری یک و ۲)، پاکدشت، پیشوا، ورامین، قرچک، کهریزک، فشافویه، چهاردانگه، جوادآباد، اسلامشهر، رباط کریم، شهریار، ملارد، شهر قدس، بهارستان (یک و۲) است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha