حسین برزگر روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای راهاندازی این میزان گلخانه در استان یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نیاز است که تقاضاها برای دریافت تسهیلات این گلخانهها در بانکها ،معطل منابع مانده است.
وی اظهار داشت: کشت محصول توت فرنگی و گل شاخهبریده یک ظرفیت و پتانسیل خوب در استان است که باید برای توسعه بخش گلخانه در استان برنامهریزی و سرمایهگذاری دارد.
این مسئول بخش کشاورزی، با اشاره به اینکه ۳۰ هکتار گلخانه در استان فعال است،گفت: تولید این واحدهای شامل سبزی و صیفی، توت فرنگی و گل شاخه بریده است.
برزگر با اشاره به سیاست وزارت جهادکشاورزی در برنامه پنج ساله تا سال ۱۴۰۴ مبنی بر توسعه ۶۰ هزار هکتار، به توسعه شهرکهای گلخانهای اشاره کرد و گفت: ظرفیت استان در این خصوص ۷۰۰ هکتار برآورد شده است.
وی اظهار داشت: برای فعال ساختن ۷۰۰ هکتار گلخانه در استان به پنج هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز است و حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان برای احداث زیرساختهای شهرکهای باید اختصاص یابد.
برزگر گفت: تعهد جهادکشاورزی استان احداث سالانه ۱۰ هکتار گلخانه است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: برای تامین بازار فروش و بازاریابی و ایجاد شهرکها و مجتمعهای گلخانهای، تشکیل تعاونی یا اتحادیه گلخانهداران به صورت فراگیر یک مزیت است تا بتوان مشکلات تامین نهاده و تجهیزات و همچنین فروش محصولات گلخانهداران را رفع کرد.
به گفته وی، سازمان میادین میوه و تره بار نیز با راهاندازی پایانه سورتینگ و صادارت برای محصولات گلخانهای میتواند در بازاریابی این محصولات با عرضه مستقیم، ایفا نقش کند.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۶۷ هزار بهرهبردار با تولید سالانه ۱.۵میلیون تن انواع محصولات در استان در حوزه کشاورزی فعال است.
نظر شما