وضعیت طرقبه - شاندیز از نظر شیوع کرونا از زرد به نارنجی بازگشت

مشهد- ایرنا- فرماندار شهرستان طرقبه - شاندیز(بینالود) گفت: با توجه به افزایش شمار بیماران بستری مبتلا به کرونا در این شهرستان متاسفانه وضعیت این شهرستان دیروز یکشنبه از حالت زرد به نارنجی تغییر یافت.

سید حسن حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس شاخص بستری ۶ بیمار به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و اعلام در نرم‌افزار ماسک اکنون شهرستان بینالود در وضعیت هشدار نارنجی قرار دارد.

وی ادامه داد: بر این اساس تنها گروههای شغلی یک و ۲ مجاز به فعالیت در این شهرستان هستند و فعالیت گروه‌های شغلی سه و چهار شامل فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی، تجمعات، فعالیتهای ورزشی و کافه‌ها ممنوع است.

فرماندار بینالود گفت: براساس آمار دستگاه‌های خدماتی شمار ساکنان این شهرستان حدود ۸۰ هزار نفر است که این تعداد در دو شهر طرقبه و شاندیز و ۴۰ روستای دارای دهیاری سکونت دارند، همچنین در مجموع، ۱۵ آبادی طرقبه - شاندیز، روستاهای هدف گردشگری محسوب شده و ییلاقی و گردشگرپذیر هستند.

بر اساس آخرین اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با فوت ۱۷۵ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به بیماری کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی این بیماری در کشور به ۵۳ هزار و ۴۴۸ تن رسید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha