«محمد مهدی کربلایی» امروز دوشنبه در نشست خبری که در فرودگاه امام خمینی برگزار شد، گفت: درآمدهای شهر فرودگاهی امام خمینی در پی سانحه هوایی سقوط هواپیمای اوکراینی و شیوع ویروس کرونا تا ٨٥ درصد کاهش یافت به همین دلیل وام کرونایی به فرودگاه امام هم تعلق گرفت.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینیبا اشاره به اینکه قرار بود این وام را فقط شرکت های حمل و نقلی متضرر از کرونا دریافت کنند، گفت: به دلیل سیاست های بالادستی مربوط به توسعه فرودگاه و تبدیل آن به هاب (قطب) اول بار و هاب دوم مسافری و تعطیل نشدن فرودگاه این وام به ما هم تعلق گرفت.
وی همچنین از اختصاص بودجه ٥ میلیاردی در لایحه بودجه١٤٠٠ برای شهر فرودگاهی امام خمینی خبر داد و گفت: فرودگاه همچنین هزار میلیارد تومان مطالبات معوق دارد که سعی داریم با دریافت آنها برای امور جاری خرج کنیم و وام ٢٠٠ میلیاردی را برای تکمیل زیر ساخت فرودگاه هزینه کنیم.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی تکمیل پروژه اصلاح و نوسازی باند فرودگاه امام را از جمله محلهای صرف وام کرونایی اعلام کرد و ادامه داد: هم چنین تکمیل زیر ساخت منطقه آزاد و ویژه شهر فرودگاهی در دستور کار است تا بتوانیم سرمایه گذار خارجی را جذب کنیم.
لوفتهانزا بخاطر تحریمها به ایران پرواز ندارد
کربلایی در پاسخ به سوال ایرنا در خصوص وضعیت بازگشت هواپیمایی اتریشی و لوفتهانزا به فرودگاه امام نیز گفت: مذاکراتی را با رییس دفتر منطقه ای لوفتهانزا انجام دادم آنها به صراحت اعلام کردند که مشکلی از نظر موضوع امنیت پروازی نداریم و به امنیت پروازها در فرودگاه اعتقاد داریم، اما موضوع محل تردید ویروس کرونا است.
وی توضیح داد: با توجه به رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در فرودگاه امام خمینی به نظر می رسد دلیل اصلی قطع پروازهای این دو شرکت هواپیمایی خارجی، تحریم و تهدید آمریکا باشد. موضوع جلب اعتماد هم حل شده است و نمیتوانند بهانه عدم امنیت آسمان ایران را مطرح کنند.
کاهش ۹۱ درصدی مسافران فرودگاه امام خمینی
کربلایی درباره جدیدترین آمار مسافر و پرواز در فرودگاه امام خمینی گفت: در بخش مسافری در ۹ ماه امسال ۹۱ درصد نسبت به دوره مشابه و در بخش پرواز ۸۱ درصد کاهش داشتیم.
وی با بیان اینکه فروردین امسال پروازها در فرودگاه امام به کمتر از تعداد انگشتان یک دست رسید، گفت: تنها در فروردین امسال ۹۷ درصد کاهش پرواز و ۹۰ درصد کاهش جابجایی مسافر داشتیم.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: در شرایط عادی روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ پرواز در فرودگاه امام نشست و برخاست داشت، اما اکنون به ۳۰ پرواز رسیده است که در ابتدای امسال به ۵ پرواز هم رسیده بود به همین دلیل و با هدف صرفه جویی در هزینه ها فعالیت ترمینال سلام بدون تعدیل نیرو فعلا متوقف است.
کربلایی همچنین از مذاکره با سه سرمایه گذاری خارجی برای ساخت ترمینال ایرانشهر در فرودگاه امام خبر داد و گفت: ترمینال ایرانشهر که اکنون به نام ترمینال شماره ۲ تغییر نام یافته است در مرحله طراحی معماری و مذاکره با سرمایه گذار خارجی قرار دارد اما به دلیل موضوع شیوع کرونا و البته برخی موضوعات سیاسی دچار تعلل شده است.
نظر شما